Υδροχόος

Υδροχόος | Μάϊος 2024

Υδροχόος | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Υδροχόος

Καλό μήνα αγαπητοί Υδροχόοι
Για σας ο μήνας είναι σαν να κάνετε σκωτσέζικο ντους. Οι πλανήτες από τον Κριό σας ενισχύουν την ενέργεια και την επικοινωνιακή σας ικανότητα όπως και την καλυτέρευση του κοινωνικού σου προφίλ. Ο Ερμής συνδράμει πλέον στο να ομαλοποιήσει τα οικονομικά σου αλλά και τις καθημερινές σου λειτουργίες, με πιο γρήγορους ρυθμούς και θα κλείσει και ερωτικές πληγές του παρελθόντος. Από την άλλη οι πλανήτες στον Ταύρο μέσα στον τέταρτο ηλιακό σου από όψεις τετραγώνου προς εσένα σου φέρνουν δυσκολίες για θέματα οικογενειακά που θα πρέπει να ρίξετε το βάρος σε αυτούς τους τομείς. Ευτυχώς οι δύο φύλακες άγγελοι Αφροδίτη και Δίας θα δώσουν χέρι βοηθείας, αν δεν τα βλέπεις όλα με εγωιστικό τρόπο θα κάνεις τις ριζικές αλλαγές που πρέπει για την οικογένεια ή για κάποιο ακίνητο. Έτσι θα κερδίσεις και εσύ αλλά πρέπει να κερδίσουν και άλλοι, γιατί το σύμπαν είναι ανταποδοτικό. Αν ζευγαρώσεις τις προσπάθειες με άλλους ανθρώπους τότε το αποτέλεσμα θα είναι θαυμάσιο καθώς τώρα μπορεί να επιχειρήσεις μια ριζική αλλαγή με επιτυχία.

Ερωτικά

Αν είσαι παντρεμένος με προβλήματα στο γάμο σου ίσως ένας σύμβουλος στα θέματα γάμου σου φανεί χρήσιμος. Μπορεί ακόμα να γίνει μια κοινή συμφωνία ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο για να κάνετε αμφότεροι χωριστή ζωή αλλά τυπικά να εξακολουθείτε να είστε σύζυγοι. Αν δεν είσαι δεσμευμένος μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση τελείως διαφορετική από αυτές που προτιμούσες μέχρι τώρα αλλά πάντως σε ενθουσιάζει και θα σε ανανεώνει.

Επαγγελματικά

Πολύ καλύτερα τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα με το πέρασμα του Άρη στον Κριό και στον τρίτο ηλιακό σας σε όψη εξαγώνου που βέβαια θα έχεις άγχος και τρέξιμο, αλλά θα έχεις και τη δύναμη να ανταπεξέλθεις γρήγορα και με εύστοχες κινήσεις πλέον και θα τα καταφέρεις όλα σε πολύ γρήγορο χρόνο. Αφού βοηθάει ο Ερμής πλέον να κλείσεις ότι υπήρχε σε αναβολή και αναμονή σε οικονομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας, ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές στα προγράμματα σου και στις μετακινήσεις σου. Στα μέσα του μήνα μπορεί και μια ξαφνική μετακόμιση ή μια ειδοποίηση οφειλής, που θα μπορέσεις τελικά να τη διευθετήσεις από κάποια βοήθεια συγγενικού προσώπου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση