Υδροχόος

Υδροχόος | Ιούνιος 2024

Υδροχόος | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα
Με τον Δία στον πέμπτο ηλιακό σου κάνει ένα ωραίο ευνοϊκό τρίγωνο Πλούτωνα που σημαίνει εκτός από την καλύτερη ψυχολογική σου διάθεση, τον ενθουσιασμό σου και την ευεξία, θα σου φέρει και πολλά φλερτ και πολλούς θαυμαστές και μάλιστα μπορεί να σου προκύψει η σχέση που εσύ επιθυμείς με τα δικά σου κριτήρια για ένα καλό ταίρι. Αρχικά για εσάς τους Υδροχόους των 5 πρώτων μοιρών ο Δίας σε καλή όψη με τον ήλιο σας παρουσιάζονται ευκαιρίες από το πουθενά, έτσι θα έχεις την ελπίδα να αποσπάσεις την εύνοια της ζωής. Η νέα σελήνη για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου είναι ευνοϊκή, σημειοδοτεί ένα καινούριο δεσμό, αν είστε ελεύθεροι ή και όχι μπορεί να κάνετε διπλές σχέσεις. Προσοχή λίγο στις 11/6 ως 18/6 με το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο μην μπλέξεις την εργασία με τα προβλήματα τα οικογενειακά σου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα επαγγελματικό ζήτημα και θα σας προκληθεί ένταση από ένα προϊστάμενο, εργοδότη κλπ.

Ερωτικά

Επιτέλους ο Δίας και η Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό αυξάνει τις ερωτικές σας επιδόσεις και τις προσφορές και προτάσεις για εξόδους και ευδιάθετα φλερτ. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι και εσείς γίνεστε πιο εξωστρεφής, ανακτάται το χιούμορ σας, την παιδικότητα σας και την εφηβική περιέργεια να πειραματιστείτε, να εξωτερικευτείτε και να περάσετε όμορφα έστω και μόνο από του πολλούς ερωτικούς θαυμαστές που θα αποκτήσετε. Όλος ο μήνας θα είναι ευδιάθετος, ερωτικός και περιπετειώδης. Οι σημαντικές ημερομηνίες για τυχόν δυσκολίες είναι η 11/6 όπου ο Άρης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και τον ήλιο σας, πάθη, ζήλιες και ερωτικοί καβγάδες.
Επαγγελματικά

Σε αρκετές περιπτώσεις θα τυγχάνεις της υποστήριξης ανθρώπων κατάλληλων για να πετύχεις και να κερδίσεις στα εργασιακά, επαγγελματικά σου και να προβληθείς. Καλές σχέσεις με το γυναικείο φύλο, λόγω του ότι η Αφροδίτη συμβάλλει. Όσοι είστε σπουδαστές θα πετύχετε πάνω από 2 πτυχία ή πάνω από 2 ξένες γλώσσες που είχατε ξεκινήσει και αφού μελετήσατε καιρό πριν, τώρα θα ανταμειφθείτε. Και εσείς που έχετε παιδιά θα πάρετε ηθική ικανοποίηση από τις επιδόσεις τους. Οικονομικά οφέλη θα έρθουν από δραστηριότητες καλλιτεχνικές, αθλητικές ή από έσοδα ακίνητων. 22/6 στην πανσέληνο ολοκληρώστε εργασίες ημιτελής που είχατε αφήσει στην τύχη τους, αλλά και την επίσκεψη σε ραντεβού ιατρικά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση