Υδροχόος

Υδροχόος | Ιούλιος 2024

Υδροχόος | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Υδροχόος

Στις 6/7 η νέα σελήνη γίνεται μέσα στον έκτο ηλιακό σου κάνεις καινούργια σχέδια να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που ακολουθείς στην εργασία σου, καινούργια προγράμματα εργασιακά που αλλάζεις και τον οικογενειακό προγραμματισμό, όπως επίσης αλλάζεις τον τρόπο της διατροφής σου. Στις 12/7 Αφροδίτη αντίθεση πλούτωνας αισθηματικές ανατροπές ή επαγγελματικές συμφωνίες, έλεγξε τη συμπεριφορά σου στις κοινωνικές σου επαφές μη συμπεριφέρεσαι με αγένεια και εγωισμό γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι ρήξεις και ασυμφωνίες. 15 /7 Άρης ουρανός σύνοδο εκρηκτικό μείγμα για σένα του τρίτου δεκαημέρου που δείχνει ότι θα εκνευριστείς θα γίνεις εγωιστής και νομίζοντας ότι θα απελευθερωθείς από δεσμευτικές οικογενειακές καταστάσεις τελικά φέρνεις τελειωτικές ρήξης, με οικογενειακούς και οικονομικούς επαγγελματικούς δεσμούς. Αυτό επισημοποιείται και από την πανσέληνο 21/7 στον άξονα της εργασίας σου όπου εκεί ολοκληρώνεις κάποιες εργασιακές σχέσεις. Γενικά αυτό το μήνα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να είσαι πιο συμβιβαστικός γιατί θα υπάρχουν απρόσμενες και απρόβλεπτες ανατροπές.

 

Ερωτικά

 

Ίσως τα γεγονότα αυτού του μήνα να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι έχει αρχίσει η φθορά σε μια ερωτική σου σχέση, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείς για να ανατρέψεις την πορεία, εδώ χρειάζεται να δείχνεις ψυχραιμία και όχι να εκδηλώνεις αισθήματα ζήλιας κτητικότητας εκδικητικότητας, που να επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, εφόσον βέβαια δεν επιθυμείς τη διακοπή της σχέσης σου. Κρίσιμες ημερομηνίες είναι η 15/7 όπου γίνεται η σύνοδος Άρη ουρανού και 21/7 όπου γίνεται η πανσέληνος στο ζώδιο του καρκίνου, ένα ζώδιο που αφορά την οικογένεια και το συναισθηματικό σου δέσιμο.

 

Επαγγελματικά

Νέα σελήνη στις 6/7 καινούργια εργασιακά προγράμματα βάζεις ή σου θέτουν από την εργασία έτσι αλλάζει και ο οικογενειακός προγραμματισμός στην καθημερινότητά σου αυτό το μήνα οπλίσου με υπομονή για τα ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα που έρχονται από τις σημαντικές διελεύσεις όπως στις 15/7 Άρης σύνοδος ουρανός μπορεί να σημαίνει και απρόσμενη αλλαγή κατοικίας. Στις 22/7 ολοκληρώνεις εργασίες που είχες ξεκινήσει αλλά και τις ιατρικές σου εξετάσεις, όπως και την αλλαγή και ολοκλήρωση ενός διατροφικού προγράμματος. Σε όποια ομαδαδική σου συμμετοχή γίνεται μην ξεχνάς την ιεραρχία και μη γίνεσαι πείσμων ανταγωνιστικός και εκφράζεσαι απότομα, ακολούθησε την κοινή γραμμή με τους άλλους θα είναι προς το συμφέρον σου. προσπάθησε να συνταχτείς με το εργασιακό σου περιβάλλον και δέξου όποιες απρόβλεπτες αλλαγές έρχονται.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση