Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Η εβδομάδα αυτή, έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά της επαγγελματική σας ζωής, ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια ή  δράσεις σας, αλλαγές, ξαφνικά γεγονότα, που δημιουργούν ένα περιβάλλον ανατροπών, τέτοιο που δεν σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε ότι είχατε προγραμματίσει.

Δώστε μία μεγαλύτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο απαιτείτε η διεκδικείτε πράγματα από τους άλλους, ή στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψή σας τους γύρω σας, και καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας, πως όσο περισσότερο μπορεί να πιέζετε τις καταστάσεις τόσο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρετε από αυτά που θέλετε ή επιδιώκετε.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας, γιατί και εδώ σε πολλές περιπτώσεις, με ή χωρίς αφορμή, το κλίμα μπορεί να γίνει έντονο, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και εντάσεις που καλό είναι να αποφύγετε στη φάση αυτή.

Η αναδρομή πορεία του Άρη έως τις 12 Γενάρη, σας βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σαν δεδομένα.

Είναι η στιγμή που καλείστε να ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο, η μια νέα οπτική που αφορά τη ζωή σας, και αυτό μπορεί να σας κάνει να θελήσετε  να ασχοληθείτε με σπουδές, που μπορεί να σας βοηθήσουν είτε στη δουλειά σας, είτε να αναπτύξετε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης από το συνηθισμένο.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο η αναδρομή του Άρη φέρνει κοντά σας, πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία φαίνεται ότι έχετε ακόμα συναισθήματα να ανταλλάξετε.

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ανοίγουν με ένα θετικό πρόσημο, και  σας δίνουν τη δυνατότητα μίας επανεκκίνησης, σχετικά με τα όποια θέματα διαχειρίζεστε και μπορεί να τα είχατε αφήσει λίγο πιο πίσω μέχρι τώρα.

Η σχέσεις  σας είναι σε πρώτη προτεραιότητα, ωστόσο είναι σημαντικό να θυμάστε πως η ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στο διάστημα αυτό, και καλό είναι να είστε προσεκτικός όταν εκφράζεστε ή απαιτείται κάτι από τους άλλους.

Πέμπτη και Παρασκευή πολύ πιθανά να θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την οργάνωση θεμάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ζητήματα ή ακόμα να φροντίσετε να κάνετε κάποιες αγορές.

Το Σαββατοκύριακο λειτουργεί αρκετά  ευεργετικά στον ψυχισμό σας, μία και σας δίνει την ευκαιρία  μέσα από  προσκλήσεις που λαμβάνεται η κάνετε, να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε, να βγείτε έξω να περάσετε καλά, και να φορτίσετε με ευχάριστο τρόπο τη διάθεσή σας και την ψυχολογία σας.