Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητοί Υδροχόοι καλή εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα η θεά Αφροδίτη έρχεται στο σπίτι σου για να σου φέρει καλά νέα όπως αρμονία στο σπιτικό σου και να εξομαλύνει όλα όσα και αν είχες προβληματιστεί εδώ και καιρό. Επίσης μπορεί να έχεις επισκέψεις από ανθρώπους που είναι από το εξωτερικό ή από θείους ή από συγγενικά πρόσωπα εξ αγχιστείας. Θα νιώσεις εσωτερική αρμονία στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορεί να παρευρεθείς στην τέλεση ενός μυστηρίου της οικογένειας όπως αρραβώνας, βάφτιση και λοιπά. Θα ασχοληθείς με την ωραιοποίηση του σπίτι σου για να αισθανθείς όμορφα μέσα σε αυτό. Επισκέψεις λοιπόν στο σπίτι σου και ωραία γεγονότα όπως να κάνεις τραπέζια ή και εξόδους με αγαπημένους ανθρώπους.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα ευνοήσει πολύ περισσότερο την αισθηματική σου σχέση ή τη σχέση του γάμου σου καθώς και από τους δύο σας θα υπάρχει η επιθυμία να συμπεριφέρεστε με στοργή και τρυφερότητα. Ακόμα και στην περίπτωση που είχε προηγηθεί μια διαφωνία ανάμεσα σας μπορείτε να εξομαλυνθεί και να την αποσαφηνίσετε. Μια άλλη επίσης περίπτωση είναι να δημιουργήσεις μια καινούργια αισθηματική σχέση ή και να εντυπωσιαστείς από μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικά

Μετά από μια δύσκολη περίοδο με τον Άρη κυβερνήτη πλανήτη των επαγγελματικών σου που σε είχε λίγο ταλαιπωρήσει σε ένα χάος, από την πρώτη Μάη περνά πλέον στη θέση κυβέρνησής του και σε πολύ ωραίες όψεις με το ζώδιο του ήλιου σου, ωθεί στην καλύτερη πλέον κίνηση του επαγγελματικού σου βίου. Σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ευέλικτος, γρήγορος. Με την εξυπνάδα που θα σε διακατέχει, τη γρήγορη αντίληψη αλλά και τις καινούργιες ευκαιρίες και πληροφορίες που θα λάβεις θα μπορέσεις επιτέλους να έχεις και οικονομικά οφέλη σιγά- σιγά γιατί θα βοηθάνε και οι υπόλοιποι πλανήτες να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις και την οικονομική σου κατάσταση και κατ’ επέκταση και την οικογενειακή σου, που τελευταία υπήρχαν προβλήματα. Καλή εβδομάδα λοιπόν που βάζει τις βάσεις για να περάσεις και καλά αυτές τις γιορτές νιώθοντας ανακούφιση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση