Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 – 29 Οκτωβρίου 2023

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Γεγονός είναι πως ο κύκλος αυτής της περιόδου, με τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου και όχι μόνο, είναι μία ιδιαίτερα προκλητική για εσάς εποχή, όμως είναι στο χέρι σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τις προκλητικές εξελίξεις που σας χτυπούν την πόρτα αυτή την περίοδο.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις από ότι νιώθετε και πώς δεν σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε, και να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πάρετε μία απόφαση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με τη σελήνη της έκλειψης να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια φαίνεται να έρχονται σε πρώτη προτεραιότητα.

Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, και που μέχρι τώρα συνηθίζεται να τα αναβάλετε, γιατί δεν σας ήταν εύκολο να τα διαχειριστείτε.

Τώρα πλέον όμως έχετε πάρει απόφαση πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να δώσετε μία λύση επί της ουσίας, για να προχωρήσετε μπροστά, μία και μέχρι τώρα όλα τα θέματα τα οποία έχετε σε εξέλιξη αυτή την εποχή, σας κρατούσαν πιο πίσω από τη δράση.

Κινηθείτε ευέλικτα, και κυρίως μην πιέζετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο αντέχουν, γιατί το σκοινί είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να σπάσει, και ενδεχομένως να μην είστε και προετοιμασμένοι για τις συνέπειες.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Και το πεδίο των επαγγελματικών σας βρίσκεται αυτό χάσεις πρώτου κύκλου της σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Ταύρου Σκορπιού.

Παράλληλα όμως και με τις δύο αντιθέσεις που σχηματίζει τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης από τον Σκορπιό με το Δία από το ζώδιο του Ταύρου, το κλίμα είναι ιδιαίτερα έντονο, απαιτητικό, οι υποχρεώσεις πάρα πολλές, και εσείς αυτή την περίοδο τρέχετε και δεν φτάνετε.

Το σημαντικό εδώ είναι να μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν σας αναλογούν, και να κινείστε όσο μπορείτε σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, μία και πολύ εύκολα τα πράγματα ανατρέπονται, μέσα από εντάσεις και αντιπαραθέσεις που πυροδοτούνται ακόμα και με ασήμαντες αφορμές αυτή την εποχή, ανατρέποντας τις ισορροπίες σας.

Δεν αποκλείεται πάντως να θελήσετε να κάνετε και μία αλλαγή στην επαγγελματική ζωή, η μία στροφή στην καριέρα σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση