Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι καλή εβδομάδα
Οι Υδροχόοι αφού δέχεστε τον Πλούτωνα στον πρώτο ηλιακό σας και έχει μπει και σε ανάδρομη κίνηση, έτσι κι αλλιώς οι διεργασίες της μεταμόρφωσης της προσωπικότητάς σας, θα έρθουν να επισφραγιστούν με το εξάγωνο του Άρη που σου άλλαξε τον τρόπο σκέψης, και όσο πίεση και άγχος να έχεις δεχτεί θα έχεις τη δύναμη να κατευθύνεις τους στόχους σου εκεί που θέλεις εσύ. Δίας τρίγωνο Πλούτωνας, μετά από μια περίοδο κάμψης θα έρθει η ανάπτυξη στα οικονομικά και επαγγελματικά σου ζητήματα όπως και θα βρεθούν οι λύσεις για την ακίνητη περιουσία σας ή γενικά για οικήματα που κατοικείτε.

Ερωτικά

Θα μπεις στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ στον κοντινό σου περίγυρο, το ίδιο και οι δεσμευμένοι θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να τα βρείτε με το ταίρι σας, αρκεί να μη γίνεται υπερβολικός στις απαιτήσεις σας. Η Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο δεικνύει ότι τα αισθήματα σας ορίζονται από ψυχρή λογική, όσον αφορά τις δεσμεύσεις σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση ή και να κρατήσετε την υπάρχουσα, θα είναι πολύ ανθεκτική στο χρόνο και με γερές βάσεις. Αφροδίτη σύνοδος Δίας δείχνει και επισημοποιήσεις σχέσεων, κατόπιν σοβαρής σκέψης.

Επαγγελματικά

Οι υδροχόοι τρίτου δεκαημέρου θα έχετε οικονομική στήριξη από συγγενικό πρόσωπο. Ένα ξαφνικό γεγονός που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με την ακίνητη περιουσία σας, και θα είναι κάτι καλό γιατί η Αφροδίτη Δίας στηρίζουν με καλή τύχη. Ο Άρης από τον τρίτο δείκτης των επαγγελματικών σας και σε καλές όψεις με τον ήλιο σας δείχνει πολύ μεγάλη ενεργητικότητα με έξυπνες ιδέες, φυσική δύναμη και ξεκάθαρη λειτουργία του μυαλού σας, διεκπεραιώνετε όλες τις δουλειές που απαιτούν δυναμική αντιμετώπιση. Οι άλλοι θα σας αντιμετωπίζουν σαν μια ισχυρή, δυναμική προσωπικότητα στο χώρο της εργασίας σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση