Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να χάσετε την ουσία.

Μια και η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι εξόχως ενθαρρυντική, εξαιρετικά ανανεωτική, και γεμάτη ευκαιρίες, για αυτό χρειάζεται να στρέψετε την ενέργειά σας και την προσοχή σας, σε ότι είναι σημαντικό και ουσιαστικό για εσάς, και να μην ασχολείστε με δευτερεύοντα πράγματα τα οποία απλά σας απορροφούν το ενδιαφέρον.

Με τον Ερμή να περνάς σε ορθόδρομη πορεία στην ημέρα της Παρασκευής, όσα από τα ζητήματα καθυστέρησαν, πλέον αρχίζουν και ξεμπλοκάρουν, και αυτή είναι μία πρώτη ένδειξη πως ότι και να γίνει τα πράγματα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του λέοντα απέναντί σας με το Δία από το ζώδιο του Ταύρου την ημέρα της Κυριακής, σας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και τις προσωπικές και τις φιλικές, να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σε ότι μπορεί να σας δυσκόλεψε το προηγούμενο διάστημα, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας σχέση με το σύντροφό σας, είναι η στιγμή που μπορείτε να λύσετε κάθε παρεξήγηση, η οποία δημιούργησε ψυχρότητα μες στο μεταξύ σας και σας απομακρύνε.

Βεβαίως για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι η ώρα πλέον να συντροφευτείτε από ένα πρόσωπο που έχει έρθει στη ζωή σας για να την αλλάξει.

 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, στοχεύει στο να σας βοηθήσει να κάνετε μία μικρή μεγαλύτερη αλλαγή, σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα σας, αυτά που εδώ και καιρό σας έχουμε δημιουργήσει ένα πονοκέφαλο, και ένα ιδιαίτερο στρεσάρισμα σχετικά με το πώς να τα διαχειριστείτε.

Τώρα θα διαπιστώσετε πως οι λύσεις είναι πολύ πιο κοντά σας από ότι νομίζετε, και σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρξουν εκείνα τα τρίτα πρόσωπα που θα σας τις δώσουν.

Είναι η στιγμή που μπορεί να εξυπηρετηθείτε οικονομικά να πάρετε ένα μπόνους ένα δάνειο, ή ακόμα και μία κληρονομιά, που σας δίνουν την ευκαιρία να ισορροπήσετε και να δημιουργήσετε για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση