Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δίας εξάγωνο Ερμή αυτή την εβδομάδα δημιουργείς ελπίδες ότι θα αποσπάσεις εύνοια στη ζωή σου και θα έχεις τύχη μέσω τρίτων, πράγματι θα πετυχαίνεις υποστήριξη πολλών ανθρώπων κατάλληλη εποχή για να κερδίσεις και να προβληθείς. Χρήσιμες γνωριμίες αξιοποιείς χρήματα κερδισμένα από τη δουλειά σου, με τον καλύτερο τρόπο, επίσης δεικνύει ταξίδια και περίοδο διακοπών. Η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε χθες στον έκτο ηλιακό σου φέρνει καινούριες καθημερινές εργασίες. Η καλή σου η καρδιά και η γλυκύτητα σου αποσπά την προσοχή των άλλων και τη φιλία τους. Θα περάσεις καλά με φίλους και εξόδους για διασκέδαση και συζήτηση. Προσοχή λίγο στην αντίθεση Αφροδίτης πλούτωνα μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις και ρήξεις με γυναικεία πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό στενό σου περιβάλλον, ρίξε τους τόνους και την εγωιστική τάση που θα είναι και από τις δύο πλευρές.

 

Ερωτικά

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια ευκαιριακή αισθηματική σχέση πάντως θα είναι ένας δεσμός που πραγματικά θα σε συγκινήσει δημιουργώντας σου συναισθηματική ισορροπία, αισιοδοξία και στο υπόλοιπο μέρος της ζωής σου. Περισσότερη αγάπη όμως και πιο φλογερά συναισθήματα εκδηλώνεις σε έναν ήδη υπάρχοντα δεσμό. Όμως υπάρχει το ενδεχόμενο η πληθωρική σου αγάπη να μετατραπεί σε απόλυτα δεσμευτική για τον άλλον άνθρωπο και να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Πρόσεξε λίγο τα ερωτικά σου γιατί θα είσαι πληθωρικός στον έρωτα αυτό το διάστημα.

 

Επαγγελματικά

Οικονομικά θεωρείσαι σε μια εποχή ευημερίας αλλά πρόσεξε και τις παράλογες σπατάλες συνήθως αγοράζεις πράγματα πολύ όμορφα, αλλά και πολύ ακριβά τα οποία μπορεί μάλιστα να μην είναι αναγκαία ή πρακτικά. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για την εμφάνιση σου και γενικά για τη διασκέδαση την ψυχαγωγία σου αλλά και για τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Που μάλλον τις θέλεις χλιδάτες. Θαυμάσια εποχή για σένα για ταξίδια κοινωνικές συγκεντρώσεις για διακοπές και κάθε είδους διασκέδαση, θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις για γάμους δεξιώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήρεμες συνθήκες προβλέπονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά πιθανόν να έχεις αρκετές βελτιώσεις. Με εξαίρεση τις δυο τρεις ημέρες της εβδομάδας όπου η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με πλούτωνα δημιουργώντας σου αντιθέσεις και εγωιστικές ανυποχώρητες τάσεις στο οικογενειακό η και σε θέματα πελατείας αν είσαι σε εργασία που συναλλάσσεσαι.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση