Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Υδροχόος

Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή!

Απελευθερώνεστε από τον Κρόνο ο οποίος τα τελευταία δυόμισι χρόνια σας έδωσε πολλά μαθήματα ,όχι εύκολα κατά βάση, σας πίεσε, σας κούρασε, σας έκανε όμως να κατανοήσετε πολύ περισσότερο το ποιος, είστε τι θέλετε, και ποιοι τελικά είναι κοντά σας και ποιοι όχι.

Τώρα ο Κρόνος περνάει στο νέο του σπίτι στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου τα επόμενα δυόμισι χρόνια, θα σας βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσετε, ποιες είναι οι πραγματικές για εσάς αξίες της ζωής και ποιες όχι.

Θα σας φέρει γεγονότα, μέσα από τα οποία, θα καταλάβετε πως δίνετε περισσότερη ενέργεια και σημασία, σε πράγματα τα οποία τελικά είναι δευτερεύοντα, αφήνοντας πιο πίσω σημαντικά θέματα, η πρόσωπα, στα οποία θα ρίξετε πλέον από δω και πέρα το μεγαλύτερο βάρος και την ενέργειά σας σε αυτά.

Είναι επίσης μία εποχή, που καλείστε να αξιοποιήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας ζητήματα, κάνοντας ένα πλάνο, και έχοντας ένα συγκεκριμένο όριο και πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε χωρίς να ξεφεύγετε.

Κυρίως όμως είναι η εποχή, που καλείστε να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αποταμίευση δημιουργώντας ένα καλύτερο πλαίσιο ασφάλειας για εσάς.

Καθώς και να κλείσετε και κάθε οικονομική εκκρεμότητα που μπορεί να έχετε.

Στην εβδομάδα αυτήν, είναι πολύ σημαντικό να πάρετε μία ξεκάθαρη θέση απέναντι σε μία συζήτηση, ή σε πράγματα η που προκύπτουν με πολύ ξαφνικό τρόπο και αφορά την εργασιακή σας ζωή.

Ξαφνικές ειδήσεις μηνύματα είχε προσκλήσεις ανανεώνουν πλήρως την καθημερινότητα σας και την κοινωνική σας ζωή.

Κάποιες καινούργιες γνωριμίες φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζετε.