Υδροχόος

Υδροχόος | Απρίλιος 2024

Υδροχόος | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι καλό μήνα να έχετε με ευτυχία και ευημερία. 1η Απριλίου ο Ερμής στον τρίτο ηλιακό σας ανάδρομος, φέρνει υποθέσεις οικονομικής φύσεως που έχουν μείνει στη μέση, διερευνήστε θέματα τέτοιων ζητημάτων για να βρείτε λύσεις. 3 Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτη- Ποσειδώνα στο δεύτερο ηλιακό σας, σας φέρνει ή σας παίρνει έναν έρωτα πλατωνικό, ειδυλλιακό που σας πήγαινε ή που θα σας ξανά πάει στα ουράνια. Αυτή την ημέρα μην ασχοληθείτε με αγορές και οικονομικά. 8 Απριλίου η έκλειψη για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου δεν σας επηρεάζει, εκτός του ότι πρέπει να ασχοληθείτε οι φοιτητές με αποφάσεις πτυχιακών. Και οι υπόλοιποι να πάρετε αποφάσεις ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους όχι, νέες δυνατότητες μετά από ξεκαθαρίσματα συμφωνιών. 10 Απριλίου Άρης- Κρόνος σύνοδος, θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην εργασία σας ίσως κάποιοι ανώτεροι ζητούν περισσότερα από αυτά που εσείς θέλετε και μπορείτε, μην εκνευριστείτε, μη θυμώσετε, και δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό. 20 Απρίλη η σύνοδος Ουρανού- Δία στον τέταρτο ηλιακό, θα αλλάξει τα πράγματα στο σπίτι σας με ξαφνικό, απρόβλεπτο τρόπο. Αυτό για σας θα είναι μια τυχερή απαλλαγή από προβλήματα που χρόνιζαν και τώρα θα σας φέρει την απελευθέρωση, αλλά και την οικονομική ανεξαρτησία. 27 Απρίλη η ορθή πορεία του Ερμή βάζει τα πράγματα στην τάξη και έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας εκ νέου αφού φυσικά το μυαλό σας θα παίρνει και πολλές στροφές, έχοντας έξυπνες ιδέες. 28 Απριλίου ο Άρης σύνοδο Ποσειδώνα φέρνει κόπωση λόγω πολλής δουλειάς και θα χρειαστείτε χρόνο για ξεκούραση, προσοχή στις κλοπές.

Ερωτικά

Αφέσου στην αγκαλιά του Ποσειδώνα και άκου τα γλυκόλογα που θέλουν να σου πουν οι άλλοι, δέξου το θείο δώρο της ένωσης με τον άνθρωπό σου και μην νιώσεις άβολα. Είναι ένα χάρισμα που το περνάμε λίγες φορές.
Επαγγελματικά

Μια γενική αοριστία στο εργασιακό σας αλλά σε ότι αφορά και τα οικονομικά σας ή τους μισθούς σας. Εάν το επάγγελμα έχει να κάνει με καλλιτεχνικό θέμα, θα έχετε πολύ προσοδοφόρες ιδέες. Αν έχετε να ασχοληθείτε με οικονομικά, λογιστικά καλύτερα να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση