Υδροχόος

Υδροχόος | 31 Μαΐου 2024

Υδροχόος | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Μια ημέρα που απαιτεί αυτογνωσία και καθαρότητα σκέψεις και υπομονής. Για αυτό σήμερα πρόσεχε μην χάσεις τον έλεγχο ότι εμπόδια και αν παρουσιαστούν. Στη χειρότερη περίπτωση με τη σελήνη σύνοδο Κρόνο νιώθεις κακόκεφος και συναισθηματικά απογοητευμένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μελαγχολική σου διάθεση οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.
Ερωτικά
Στην ερωτική σου διάθεση και στις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές σου νιώθεις ανασφαλής. Έτσι με τον τρόπο συμπεριφοράς που θα έχεις μπορεί να προκαλέσεις διακοπή ενός ερωτικού δεσμού που μάλλον έχει πάψει κιόλας να σε απασχολεί. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε σήμερα μην προκαλείς στο ταίρι σου ψυχρότητα και μην γίνεσαι απόμακρος.

Επαγγελματικά

Πρόσεξε οι πράξεις σου στον επαγγελματικό σου χώρο να έχουν ομαλό τρόπο αντιμετώπισης, σε δυσκολεύουν σε θέματα επικοινωνίας. Προσέξτε στον τρόπο που μετακινείστε ή οδηγείτε. Πολλά επικοινωνιακά εμπόδια στην εργασία, ξαφνικές ακυρώσεις και ανατρέπονται καταστάσεις και πράγματα που τα θεωρούσες δεδομένα. Αντιπαράθεση με άτομα που σου βάζουν εμπόδια ή δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση