Υδροχόος

Υδροχόος | 28 Μαΐου 2024

Υδροχόος | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος τ
ης σελήνης στο ζώδιο σου σημειοδοτεί καινούριο κύκλο στόχων για εσάς. Μαζί με την είσοδο του Δία στον πέμπτο ηλιακό σου κάνει ένα ωραίο ευνοϊκό τρίγωνο, που σημαίνει εκτός από την καλύτερη ψυχολογική σου διάθεση, τον ενθουσιασμό σου και την ευεξία που θα σου φέρει, θα έχεις και πολλά ερωτικά φλερτ και πολλούς θαυμαστές και μάλιστα μπορεί να σου προκύψει η σχέση που εσύ επιθυμείς με τα δικά σου κριτήρια για ένα καλό ταίρι.

Ερωτικά

Επιτέλους ο Δίας και η Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό αυξάνει τις ερωτικές σας επιδόσεις και τις προσφορές και προτάσεις για εξόδους και ευδιάθετα φλερτ. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι και εσείς γίνεστε πιο εξωστρεφής, ανακτάται το χιούμορ σας την παιδικότητα σας και την εφηβική περιέργεια και ερωτική διάθεση.

Επαγγελματικά

Σε αρκετές περιπτώσεις θα τυγχάνεις της υποστήριξης ανθρώπων κατάλληλων για να πετύχεις και να κερδίσεις στα εργασιακά επαγγελματικά σου και να προβληθείς. Καλές σχέσεις με το γυναικείο φύλο, λόγω του ότι η Αφροδίτη συμβάλλει σε αυτή τη διέλευση. Όσοι είστε σπουδαστές θα πετύχετε πάνω από δύο πτυχία ή θα ανοίξετε καινούριους κύκλους μαθημάτων.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση