Υδροχόος

Υδροχόος | 16 Μαΐου 2024

Υδροχόος | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας το μυαλό σου βρίσκεται απασχολημένο με σκέψεις σχετικές με επαγγελματικά, οικογενειακά, κοινωνικά ενδιαφέροντα αλλά και οικονομικές οφειλές. Υπάρχει μια δυσκολία ως προς την εκτέλεση των επιδιώξεων σου από την άποψη ότι μπορεί να αποφασίζεις με προσωπικά κριτήρια απορρίπτοντας ιδέες και προτάσεις άλλων.

Ερωτικά
Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή να βελτιώσεις μια κλονισμένη σχέση η οποία όμως εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Σήμερα είσαι όμως αρκετά αγχωμένος με θέματα οικονομικά και διεκπεραιωτικά για τη δουλειά σου, γι’ αυτό και θα δυσκολευτείς να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά

Συνέχισε να εργάζεσαι όσο κουραστικό και να το νιώθεις γιατί θα βγει υπερ σου ο κόπος σου, και σε θέματα υλικών απολαβών, αλλά και στην ηθική ικανοποίηση που θα πάρεις. Με τον Ερμή στον Ταύρο και εσείς του πρώτου δεκαημέρου χεριάζετε να κουραστείτε παραπάνω και να έχετε υπομονή και επιμονή για να πετύχετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Σήμερα με την όψη σελήνης- Ερμή διεκπεραιώστε όποια μικρολεπτομέρεια είχατε αφήσει ακάλυπτη.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση