Υδροχόος

Υδροχόος | 15 Μαΐου 2024

Υδροχόος | 15 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σελήνη η συναισθηματική σου κατάσταση, φλογερή και εγωιστική για θέματα συντρόφων και συνδιαλλαγών, σχηματίζει αντίθεση με τον ήλιο σου. Για σένα που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ταυτόχρονα σχηματίζει τετράγωνο με Ουρανό, ήλιο, Δία. Είναι μια ημέρα επικίνδυνη, εντάσεις με την οικογένεια, τον σύντροφο ή ακόμα και με ανθρώπους που ανήκουν σε κάποιες καίριες θέσεις στη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την ανεξέλεγκτη και επίμονη στάση σου, στο να θέλεις να απελευθερωθείς από δεσμεύσεις γιατί το να το πράξεις σήμερα θα είναι αμετάκλητο και μπορεί να μην είναι και η καλύτερη απόφαση για σένα.

Ερωτικά

Και εδώ τίθενται θέματα εντάσεων και μάλιστα με ισχυρά παράπονα και ελεγκτικές καταστάσεις από εσάς και προς εσάς. Μπορεί να εμπεριέχονται και θέματα που αφορούν τις ελευθερίες που νιώθετε ότι χάσατε σαν προσωπικότητα, αλλά φυσικά και εσείς με το Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο γίνεστε χειριστικοί, επιτακτικοί ως προς τους άλλους. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείτε τις σημερινές εντάσεις με ήπιο τρόπο.

Επαγγελματικά

Σήμερα οι αναταραχές και τα απρόβλεπτα γεγονότα έχουν να κάνουν με το σπίτι σου σαν οίκημα, αλλά και σαν έμψυχο υλικό του σπιτιού. Ίσως κάποιοι στόχοι και όρια που είχατε βάλει δεν τηρήθηκαν ή ξεπεράσατε τα όριά σας και σήμερα αναγείρονται καταστάσεις που δεν είναι σημερινές, αλλά προέρχονται από παλιά. Κλείνεσαι λοιπόν να διαχειριστείς τους ανθρώπους που μπορεί να είναι και οι γονείς, αλλά και θέματα οικονομικής διαχείρισης που αφορούν γενικά το σπιτικό σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση