Υδροχόος

Υδροχόος | 13 Μαΐου 2024

Υδροχόος | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δεν χρειάζονται συγκρούσεις, κάνε υπομονή και μην γίνεις επιθετικός. Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας, μια ισχυρή όψη έντασης, όμως μπορείς να γίνεις ένα με τη σκέψη του άλλου, να αφουγκραστείς το συναίσθημα του και να χειριστείς την κατάσταση χωρίς ένταση. Απέφυγε την εγωπάθεια και πάρε θέρμη από τη σελήνη και από τους άλλους.

Ερωτικά

Πολύ πάθος φλογερό δεικνύει η αντίθεση σελήνης- Πλούτωνα και από τις δύο πλευρές. Οι γυναίκες του ζωδίου γίνεστε μελοδραματικές και απαιτητικές και οι άντρες γίνεστε χειριστικοί και μάλιστα αν σας ζηλεύουν και το δείχνουν, τότε το ευχαριστιέστε και από πάνω. Αυτά τα παιχνίδια εξουσίας οδηγούν σε ερωτικά άκρα. Σελήνη τρίγωνο Άρης τι άλλο από την ζωική σας ενέργεια σε λειτουργία σήμερα.

Επαγγελματικά

Θα χρειαστεί συμβιβασμούς με τους ανωτέρους στην εργασία ή συνεταίρους ή συναδέλφους. Η Σελήνη από το Λέοντα αντίθεση Πλούτωνα θα προκαλέσει για κάποιες ώρες, μια υπερένταση, πιο πολύ θα γίνετε εσείς επιθετικοί και χειριστικοί. Των πρώτων ημερών προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και στο οικογενειακό σας περιβάλλον εκτός του εργασιακού. Σελήνη- Άρης τρίγωνο έχετε μεγάλη δραστηριότητα με πολλές μετακινήσεις και επικοινωνίες, προσοχή στην βιαστική οδήγηση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση