Υδροχόος

Υδροχόος | 03 Ιουλίου 2024

Υδροχόος | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη διέλευση του Ερμή στο λέοντα και στο έβδομο ηλιακό σου οίκο αντίθεση πλούτωνα θα έχεις συχνότερη επικοινωνία με συνεργάτες σου, με σκοπό ανταλλαγή απόψεων στα τρέχοντα ζητήματα σου. Επίσης στη διάρκεια αυτών των ημερών ενδέχεται να μιλήσεις ή έστω να χαιρετηθείς με άτομο με το οποίο είχες μια όχι και τόσο σοβαρή παρεξήγηση, τώρα όμως θα αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ρεαλιστικά.

 

 

Ερωτικά

Είναι μια καλή ερωτική ημέρα με αυξημένο το σεξουαλικό σου ένστικτο. Θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα, θα κάνεις κάτι ασυνήθιστο να ακολουθήσεις την ερωτική σου ορμή. Οι αντιδράσεις σου θα είναι γρήγορες, με πάθος θα πάρεις αποφάσεις εύκολα και θα ακολουθήσεις το ερωτικό ένστικτό σου. Να περιμένεις αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας και την επιθυμία συνεύρεσης με το ταίρι σου αν είσαι σε σχέση.

 

 

Επαγγελματικά

Σήμερα με τον Ερμή απέναντι σου αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις, πολλά πάρε δώσε, πολλά τηλέφωνα συνεργασίες, πολλές συζητήσεις και εξόδους. Προσπάθησε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση και διαφωνία και να δημιουργήσεις καλές συμμαχίες με τους άλλους, για να μην έχεις προβλήματα παρεξηγήσεων, γιατί όλα εξαρτώνται από την ικανότητα και την ποιότητα των δημοσίων σχέσεων που κάνεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση