Τοξότης

Τοξότης | Σεπτέμβριος 2023

Τοξότης | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο Σεπτέμβριος σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε παρακάτω, σε ότι και αν επιλέξετε να στοχεύσετε, ωστόσο χρειάζεται να έχετε έναν ελεγχόμενο και πρακτικό τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε.

Να είστε δημιουργικοί, αλλά ταυτόχρονα να μη διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και τις ιδέες σας, ή να πάρετε συμβουλές από πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεστε, για να δείτε κατά πόσο είναι όλα αυτά που σκέφτεστε εφικτά ή όχι.

Ο κυβερνήτης σας Δίας περνάς σε αναδρομή πορεία στις αρχές του μηνός, και αυτός είναι ένας λόγος που θα σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας και να δείτε πως μπορείτε να τη βελτιώσετε.

Παράλληλα θα σας βοηθήσει να κόψετε κακές συνήθειες, να αποκτήσετε μία καλύτερη σχέση με το σώμα σας, να ανοίξετε έναν καινούργιο διατροφικό κύκλο ή να ξεκινήσετε γυμναστήριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης το προηγούμενο διάστημα ομολογουμένως σας έφερε αρκετά προβλήματα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, μία και τόσο οι επιστροφές των προσώπων από το παρελθόν, δεν σας έδιναν ένα ξεκάθαρο στίγμα για το πώς να κινηθείτε, όσο και σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, υπήρξαν πολλοί λόγοι οι οποίοι λειτούργησαν ανατρεπτικά στο μεταξύ σας, δημιουργώντας αποστάσεις και πολλές φορές ψυχρότητα.

Από τις 3 του μηνός και μετά η Αφροδίτη περνά σε ορθόδρομη πορεία, και αυτός είναι ένας λόγος, που πλέον σταδιακά αποκαθιστά τις ισορροπίες, και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τι ακριβώς θέλετε από το σύντροφό σας, και φυσικά να το διεκδικήσετε.
Στο τέλος του μήνα με την πανσέληνο στον άξονα Κριού Ζυγού, μία σχέση που μπήκε στη ζωή σας στο πρόσφατο παρελθόν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της και το αν τελικά θα συνεχίσετε με το πρόσωπο αυτό και παρακάτω ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

 

Με τον Ερμή να κινείται σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου ο Σεπτέμβρης έως τις 15, δημιουργεί διάφορες αναβολές ματαιώσεις και δυσλειτουργίες, σε ότι αφορά τα σχέδιά της επαγγελματικής ζωής, χωρίς να σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε όλα όσα ‘έχετε στο μυαλό σας.

Δείτε το όμως σαν μία εποχή που σας επιτρέπει να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα σας διευκολύνουν στην επόμενη φάση σας.

Έχετε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι και η κατεύθυνση που πρόκειται να πάρετε είναι καθοριστική για το μέλλον σας, για αυτό είναι πολύ σημαντικό τώρα, να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές, τις οποίες μπορείτε να στηρίξετε, γιατί τις έχετε προετοιμάσει, και γιατί νιώθετε σίγουροι και με τον εαυτό σας.

Η νέα σελήνη στις 15 του μηνός σας προσφέρει μία πολύ σημαντική δυνατότητα η οποία αφορά τα οικονομικά σας, και σας ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο κύκλο, ιδιαίτερα δυναμικό ,με προοπτικές να χτίσετε μία καλύτερη οικονομική ασφάλεια για εσάς ή για την οικογένειά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση