Τοξότης

Τοξότης | Νοέμβριος 2023

Τοξότης | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολύ σημαντικό στο μήνα του Νοεμβρίου, να δώσετε μία μεγαλύτερη έμφαση σε ότι αφορά τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας, μία και είστε ιδιαίτερα στρεσαρισμένοι το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, και αυτό έχει συνέπειες και ψυχολογικά και σωματικά.
Προσέχετε ιδιαίτερα τον κίνδυνο μολύνσεων και κρυώματος. Σημαντικός υποστηρικτής η Αφροδίτη από τις 8 του μήνα και μετά, σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το κοινωνικό μέρος της ζωής σας, έτσι ώστε να αποφορτίζετε κάθε στρες η ένταση που μπορεί να νιώθετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ένας ιδιαίτερος μήνας είναι αυτός του Νοεμβρίου για εσάς, μία και έως τις 24 του μήνα ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στο 12ο φυσικό σας οίκο, και αυτό σημαίνει πώς βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και υποσυνείδητα άγχη, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις σας κρατούν πιο πίσω από τη δράση και από τη διεκδίκηση

Από τις 22 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας αλλά και πολύ περισσότερο από τις 24 και μετά, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας ανακινεί πάθη, και γεννάει έντονα ως και ακραία σε πολλές περιπτώσεις συναισθήματα.

Χρειάζεται αυτοέλεγχος ψυχραιμία

Και ιδιαίτερα αν έχετε μία μόνιμη σχέση στη ζωή σας ή γάμο, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν γεγονότα που θα αλλάξουν τις προτεραιότητες σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Έως τις 20 του μήνα είναι πολύ πιθανό την επιτυχία να διαδέχεται η απογοήτευση, μια και διαπιστώνετε πως όσες προσπάθειες και να καταβάλετε, πάντα κάτι υπολείπεται ή κάτι δεν βγαίνει.

Προσέξτε τώρα τυχόν συμφωνίες, αφήστε κατά μέρος πρόχειρες λύσεις και συνεργασίες, γιατί σε τέτοιους καιρούς, εκτός από τα απρόοπτα, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε διαφορετικές αντιλήψεις, τις οποίες να μην έχετε αντιληφθεί από την αρχή, αλλά να τις βρείτε μπροστά σας στην πορεία.

Για αυτό διερευνήστε καλά κάθε απόφαση και κάθε συνεργασία την οποία τολμάτε αυτή την εποχή.

Από τις 20 και μετά το κλίμα βελτιώνεται αισθητά, ωστόσο φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να μην εγείρετε ανταγωνιστικές διαθέσεις γιατί δεν σας συμφέρει.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση