Τοξότης

Τοξότης | Μάρτιος 2023

Τοξότης | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Από τον μήνα αυτόν και μετά μπαίνετε σε μία εποχή σημαντικών προκλήσεων για τη ζωή σας, τις οποίες καλείστε να υπερνικήσετε για να ξεπεράσετε.

Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, και αυτός είναι ένας λόγος που σας βάζει στη διαδικασία να κινηθείτε περισσότερο αποφασιστικά και κυρίως να χρησιμοποιήσετε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε οτιδήποτε νιώθετε να σας προκαλεί.

Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμάστε, με τον Κρόνο να βρίσκεται σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή για εσάς, είναι πως δεν υπάρχει τίποτα που να σας απειλεί, αλλά εκείνο που ενεργοποιείται, είναι η ανάμνηση των παλαιότερων οδυνηρών εμπειριών, που σας κάνουν να φοβάστε, και να παίρνετε μία πιο αμυντική στάση απέναντι στα πράγματα.

Αυτό ακριβώς καλείστε και να ξεπεράσετε με τον Κρόνο στους Ιχθύες.

Όλες εκείνες τις δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, οι οποίες σας έχουν κρατήσει πίσω από τη δράση, χωρίς να ξέρετε ουσιαστικά το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Είναι μία εποχή που χρειάζεται να κινηθείτε και περισσότερο εσωτερικά, και να ανακαλύψετε κάποιες απαντήσεις, τις οποίες εδώ και καιρό αναζητάτε, αλλά ακόμα δεν έχετε καταφέρει να προσεγγίσετε.

Στα πολύ σημαντικά επίσης του μήνα αυτού, είναι ότι ο Άρης φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων απέναντί σας, που σας ταλαιπωρεί σε όλον αυτόν τον καιρό, και περνάει στο ζώδιο του Kαρκίνου,.

Από τη θέση αυτή, σας καλεί να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα, το οποίο θα σας οδηγήσει σε ποιο ώριμες αποφάσεις, σε ότι αφορά τις σχέσεις στην προσωπική σας ζωή.

Δεν αποκλείεται βεβαίως να σηματοδοτεί είτε την αρχή μιας σταθερής σχέσης, είτε το κλείσιμο μιας ήδη υπάρχουσας.

Από τις 20 και μετά το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, και η νέα σελήνη που ακολουθεί, υπόσχεται τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάθε αλλαγή που έχετε ονειρευτεί.