Τοξότης

Τοξότης | Μάϊος 2024

Τοξότης | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Τοξότης

Καλό μήνα αγαπητοί Τοξότες
Ο μήνας για σας ξεκινάει με τη χαρά της άνοιξης και της καινούργιας φρέσκιας αρχής της σποράς, της δημιουργίας. Αφού Άρης, βόρειος δεσμός, Ερμής, Χείρωνας στον Κριό είναι στον οίκο της δημιουργίας, της χαράς, των ερώτων, του παιχνιδιού, των διακοπών ότι καλύτερο μάλιστα που δέχεστε την ενέργεια του Άρη από τρίγωνο και θα σας ξυπνήσει το παιδί μέσα σας. Βέβαια δεν λείπουν και οι υπόλοιποι των πλανητών στον έκτο ηλιακό που ζητούν τάξη και οικονομική ασφάλεια στην καθημερινότητά σας και σας βάζουν να ασχοληθείτε για τις καθημερινές βιοποριστικές σας ανάγκες. Λίγο εσείς του δεύτερου δεκαημέρου που δέχεστε τον Κρόνο από τετράγωνο θα ζοριστείτε να ανταπεξέλθετε σε οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά θα δεχτείτε και επισκέψεις από μακρινούς συγγενείς. Ερμής σε ορθή πορεία θα σας λύσει τα χέρια για να ξεμπλοκάρετε ζητήματα επαγγελματικά αλλά και θέματα με γραφειοκρατία του δημοσίου. Όλος ο μήνας θα οδεύσει με χαρά και ζωηρή διάθεση.

Ερωτικά

Τι καλύτερο με τον Άρη τον κυνηγό του έρωτα και τον πλανήτη που ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση και μάλιστα στον πέμπτο ηλιακό σας. Ξυπνά τα αίματα για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες και ξεκινώντας από το πρώτο δεκαήμερο των Τοξοτών. Βέβαια και Ερμής- Χείρωνας θα επουλώσουν συναισθηματικές πληγές από το παρελθόν ολοκληρώνοντας και κλείνοντας το κεφάλαιο ενός παλιού ερωτικού θέματος που σας είχε πληγώσει, τώρα θα πάρει ένα τέλος. Θα ανοιχτούν οι δίαυλοι για καλύτερες σχέσεις καινούργιες, όλες οι συναισθηματικές ανασφάλειες που είχατε θα επουλωθούν όπως λέγανε και οι παλιοί η πληγή θα γιάνει.

Επαγγελματικά

Μήνας δημιουργίας και αφού ξεκαθαρίσατε θέματα που είχατε με ακίνητα, οικογενειακά, κάνοντας ριζικές αλλαγές μετατροπές, τώρα βάζετε καινούργιες βάσεις για να επανέλθουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την εργασία ή για μια δική σας επιχείρηση. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη να αναβαθμίσετε την επικοινωνία σας με καινούργια ευφυέστερα μηχανήματα, για να μπορέσετε να δουλεύετε με πιο γρήγορους ρυθμούς, στην καθημερινότητα σας σίγουρα θα προβείτε σε αναβαθμίσεις μέσα στο Μάιο. Θα αυξήσεις τις γνώσεις σου στη σύγχρονη τεχνολογία και θα επεκταθείς γνωσιακά και πρακτικά έχοντας έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση