Τοξότης

Τοξότης | Ιούνιος 2024

Τοξότης | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα

Για σας Τοξότες η είσοδος του κυβερνήτη πλανήτη σας Δία στον έβδομο ηλιακό σας μαζί με την Αφροδίτη, σας προσδίδει μια γενναιόδωρη διάθεση που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους άλλους και θα έχετε πλήρης ανταπόκριση αρκεί να φανείτε συνεπείς γιατί ο Δίας πολλές φορές δείχνει και ασυνέπεια και επιπόλαιη στάση. Δίας- Πλούτωνας τρίγωνο θα σου δώσουν ώθηση και θα σας βοηθήσουν άτομα που κατέχουν εξουσία αφού φυσικά θα κουνήσετε και εσείς τα χέρια σας, εννοώ ότι θα πρέπει να κάνετε τις ανάλογες δημόσιες σχέσεις. Η νέα σελήνη στο Δίδυμο και αυτή σου δείχνει ότι πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να κάνεις καινούριες γνωριμίες με άτομα που έχουν τη γνώση και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και στον έκτο ηλιακό σας τετράγωνο με Πλούτωνα, πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα μεθοδικός και συνεπής και στη υγεία σας και στην εργασία σας και να μην αφήσετε τα θέματα στην τύχη τους.

Ερωτικά

Για σας Τοξότες Δίας σύνοδος Αφροδίτη απέναντι από τον ήλιο σας δημιουργεί ευκαιριακές αισθηματικές σχέσεις. Θα δημιουργήσει τώρα και έναν ενθουσιασμό παιδιάστικο, έτσι θα επιδοθείτε σε πολλά φλερτ παράλληλα και επιφανειακά, προσέξτε μόνο για εσάς τους δεσμευμένους αν αυτό το ερωτικό παιχνίδισμα σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Θα νιώσετε όμως αισιοδοξία ,ενθουσιασμό και τη χαρά της ανεμελιάς κάνοντας πολλές γνωριμίες. Μέσα από όλο αυτό Δίας τρίγωνο Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει και μια συναισθηματική ισορροπία, αλλά και μια καινούργια αισθηματική σχέση που τελικά να αντέξει στο χρόνο. Στις 11/6 ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με Πλουτωνα δημιουργεί πολύ πάθος και ζήλειες που φέρνει ρήξεις, καυγάδες και σεξουαλικά συμπλέγματα. 22/6 στην πανσέληνο, πληθωρική συναισθηματική φόρτιση για τις αισθηματικές σας αξίες.

Επαγγελματικά

Αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα σε σχέση με τις δουλειές σου θα αναγκαστείς να διεκπεραιώσεις καθημερινά. Πολλές φορές νιώθεις εκνευρισμό με την έννοια ότι ασχολείσαι με πολλά πράγματα μαζί. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας πολλές υποχρεώσεις, αλλά και αύξηση πελατολογίου δεικνύει ο Δίας με την Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό σου, φυσικά Δίας- Πλούτωνας τρίγωνο είναι μια όψη αύξησης των οικονομικών σας. Επίσης συγγενικά πρόσωπα ενεργοποιούνται για να σταθούν δίπλα σου αν χρειάζεσαι συμπαράσταση για να συνεργαστείτε. Αυτό το μήνα αλλά και για αρκετό καιρό από εδώ και πέρα θα πρέπει να εξελίξετε το χάρισμα της επικοινωνίας και συνεργασίας. Στις 4/6 στη νέα σελήνη είναι πολύ καλή ημέρα για εσάς τους Τοξότες δευτέρου δεκαημέρου να συμφωνήσετε καινούριες επαγγελματικές συμφωνίες. 11/6 και ως 18/6 αποφύγετε οποιαδήποτε εκπόνηση έργου ή συζητήσεις επαγγελματικές, γιατί είναι σε ισχύει το τετράγωνο Άρη- Πλούτωνα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση