Τοξότης

Τοξότης | Ιούλιος 2024

Τοξότης | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Τοξότης

Η νέα σελήνη στις 6/7 γίνεται μέσα στον όγδοο ηλιακό σου αν θέλεις να ξεκινήσεις να πάρεις δάνειο, καλό είναι να το διπλό τσεκάρεις πριν το κάνεις. Είναι πολύ καλή για τα σεξουαλικά και αισθηματικά και να κάνεις κρυφούς δεσμούς καινούργιους. Αλλά μην παίρνεις δάνειο εκτός αν έχει βραχυπρόθεσμη ισχύ και το αποπληρώσεις ξέροντας τις δυνατότητές σου. Από τις 22/7 και μετά ο ήλιος από το λέοντα στον ένατο ηλιακό σου φέρνει χαρές, εξόδους διασκέδαση, διακοπές ταξίδια στο εξωτερικό και πολλές μετακινήσεις. Στις 22/7 να προσέξεις το αυτοκίνητο σου και να το πας για σέρβις Έρμής πλούτωνας αντίθεση, δείχνει μηχανικά προβλήματα και προβλήματα στα κινητά τηλέφωνα. Επίσης να προσέξεις τη σύνοδο Άρη ουρανού στις 15/7 μηχανικές απρόβλεπτες βλάβες.

 

Ερωτικά

 

Καυτό καλοκαίρι με πολλούς έρωτες και παιχνιδιάρικα φλερτ σε παραλίες, εξόδους για διασκέδαση θα έχεις μετά τις 22/7 με τον ήλιο στο λέοντα και η Αφροδίτη που έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο της στον ένατο ηλιακό σου από το λέοντα σε σένα του πρώτου δεκαημέρου χτύπησε το πρώτο ερωτικό καμπανάκι, σαν να λέμε ανάψανε τα αίματα. Ήλιος Άρης εξάγωνο και τρίγωνο πλούτωνα καλώς ήρθες έρωτα μαγικέ που με μαγνητίζεις από εξωτικά αλαργινά μέρη, εσύ που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο θα έχεις αυτή την όψη που θα σου φέρει έναν έρωτα με πολύ πάθος.

 

Επαγγελματικά

Με την όψη ήλιου πλούτωνα από τρίγωνο δυναμικός τρόπος να επεκταθείς επαγγελματικά μετά τις 22/7 ήδη από τις 6/7 με τη νέα σελήνη έχεις βάλλει στις σκέψεις σου ότι καινούργιο επαγγελματικό και οικονομικό ζήτημα θέλεις να ξεκινήσεις, όποιες αντιξοότητες και αν έχεις με ψυχικό σθένος και πολλή δράση θα μπορέσεις να καταφέρεις το ανέφικτο, με πάθος και εποικοδομητική σωστή οργάνωση. στις 15/7 με τη σύνοδο Άρη ουρανού να κρατάς επιφυλάξεις και χαμηλούς τόνους. Έτσι να θυμάσαι να δραστηριοποιηθείς μετά την πανσέληνο στις 22/7 όπου εκεί θα ολοκληρώσεις και οικονομικά ζητήματα ή νομικά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση