Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, είναι η αναδρομή πορεία του Άρη απέναντί σας  έως τις 12 Γενάρη2023,

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αξιολογήσετε  εκ νέου ποιοι άνθρωποι από τον στενό κύκλο, τόσο τον προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό είναι τελικά κοντά σας  και ποιοι όχι.

Ομολογουμένως είναι μία εποχή, η οποία φέρνει πολλά γεγονότα και εξελίξεις, και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, κρυφά παράπονα, τα οποία καλείστε  να αντιμετωπίσετε  με ψυχραιμία και κατανόηση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε  μπροστά σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και διαθέσεις στις οποίες καλείστε  να χειριστείτε  με ψυχραιμία.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο είναι μία εποχή,(ιδιαίτερα αν ανήκετε   στους Τοξότες που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους) είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε  μπροστά σε ένα κλίμα εντάσεων αντιπαραθέσεων αλλά και συγκρούσεων μία και ο σύντροφός σας γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός από εσάς  το διάστημα αυτό.

Ίσως ακόμα μία σχέση από το παρελθόν σας  χτυπήσει την πόρτα προκειμένου να δώσετε μία επόμενη ευκαιρία στο μεταξύ σας.

Οι πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας ευνοούν ιδιαίτερα τα θέματα της επικοινωνίας σας, της καθημερινότητας σας, των συναλλαγών σας, και είναι μία καλή στιγμή για να προωθήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν ή να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα.

Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή, το ενδιαφέρον φαίνεται να στρέφεται περισσότερο στο πρακτικό μέρος της ζωής σας, ή ακόμα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας, ανάμεσα στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχετε.

Το Σαββατοκύριακο, είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό, για οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά, και κυρίως για οτιδήποτε σας δίνεται η δυνατότητα να βγείτε έξω, να αξιοποιήσετε τις σχέσεις σας, την προσωπική σας ζωή, και να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.