Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητοί Τοξότες καλή εβδομάδα

Οι Τοξότες αυτή την εβδομάδα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας που σας έχει ανάγκη. Θα σας δώσει τη δύναμη πλέον ο Άρης από τον Κριό και αρχίζοντας από το πρώτο δεκαήμερο των Τοξοτών, που θα πάρετε ενέργεια, ζωτικότητα, οξύνοια, ευστροφία και θα ξυπνήσετε από το λήθαργο και την ατονία που σας είχε επιβάλλει ο Άρης στον Ιχθύ. Έτσι θα μπει στη ζωή σας η χαρά και η αισιοδοξία να ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, είτε ερωτικούς συντρόφους, είτε παιδιά ότι είναι αυτό που ευχαριστεί την καρδιά σας, αυτό που λέμε ευφραίνει καρδίαν. Ο ήλιος από τον Ταύρο φωτίζει την καθημερινότητα σας αλλά για σας λειτουργεί λίγο αργά και έτσι θα έχετε μια ψυχοσύνθεση γκάζι- φρένο. Ο Άρης δίνει το γκάζι και ο ήλιος στον Ταύρο λέει βάδιζε αργά για να φτάσεις γρήγορα, οπότε κάνε τη σωστή διαχείριση όπως εσύ νομίζεις καλύτερα στις καθημερινές σου εργασίες. Σκέψου όμως ότι πρέπει να κάνεις και μια πιο υγιεινή διατροφή γιατί οι Τοξότες σας αρέσει και το καλό και πολύ φαγητό οπότε ενόψει των Πασχαλινών εορτών μην ξεφύγετε στις διατροφή σας με τους πλανήτες στον Ταύρο.

Ερωτικά

Ο Άρης από τον Κριό και στον πέμπτο ηλιακό σου, τι καλύτερο για σας αρχής γενομένης του πρώτου δεκαημέρου όπου σας κάνει επίδοξους εραστές και κυνηγούς, είτε είστε θηλυκού γένους, είτε αρσενικού θα κάνετε πολλά φλερτ και μάλιστα επιθετικά και παιδιάστικα. Προσέξτε όμως οι δεσμευμένοι γιατί σας αρέσει να ξενοκοιτάτε και ενώ εσείς το κάνετε επιπόλαια και ανέμελα, το έτερο ήμισυ δεν θα έχει την ίδια άποψη.

Επαγγελματικά

Με Άρη στον Κριό πλέον και με καλές όψεις στον πέμπτο ηλιακό σας, αρκετά τζογαδόρικη ενέργεια και με ρίσκο να μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, πιστεύοντας ότι θα κατακτήσετε όλους τους στόχους τόσο γρήγορα. Βέβαια υπάρχει και η παροιμία ο τολμών νικά, σωστά αλλά να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και να μην προβείτε σε άσκοπα ρίσκα. Δούλεψε σωστά και συνειδητά και υπολόγιζε και την γνώμη των άλλων, προς Θεού μακριά από τζόγο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση