Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 – 29 Οκτωβρίου 2023

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι η στιγμή να δώσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στον εαυτό σας αφήνοντας πίσω σας, όλες εκείνες τις ενασχολήσεις η τις προτεραιότητες που μπορεί να δίνετε στους άλλους ,όποιοι και αν είναι αυτοί.

Όσο δύσκολα και αν είναι τα θέματα που έχετε αυτή την εποχή ,είναι απαραίτητο να τα αφήσετε λίγο πιο πίσω και να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά θέματα σας, με τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε αν τα έχετε ανάγκη, να σας φροντίσετε, και κυρίως να αποφασίσεις να κόψετε κακές συνήθειες οι οποίες σας αποδυναμώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτής της σεληνιακής έκλειψης, να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις, οι οποίες σχετίζονται γενικότερα με τον τομέα των σχέσεων σας ,και να διαπιστώσετε πως τελικά, κάποια πρόσωπα, τελείως διαφορετικό πρόσωπο σας δείχνουν μπροστά σας και τελείως διαφορετικό πίσω σας.

Ότι γίνεται τώρα ωστόσο δεν είναι τυχαίο ή προσωρινό, γιατί σας έχουν χτυπήσει πολλά καμπανάκια το προηγούμενο διάστημα, και είχατε μέχρι τώρα πολλές ενδείξεις, τις οποίες όμως δεν θέλετε να δείτε.

Τα γεγονότα αυτής της εποχής, θα σας βάλουν στη διαδικασία, να μην μπορείτε να κάνετε αλλιώς, παρά να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα ή κάποιες σχέσεις, οι οποίες έχουν την τάση να σας απομυζούν η να σας αποδυναμώνουν, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις βγάλετε από τη ζωή σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Θα παρατηρήσετε πως το διάστημα αυτό, υπάρχει ένα άναρχο κλίμα στο χώρο της δουλειάς, τέτοιο που δεν σας επιτρέπει να γνωρίζετε, ούτε από πού πρέπει να ξεκινήσετε ούτε πώς πρέπει να κλείσετε τις υποθέσεις σας.

Μην μπαίνετε στη διαδικασία του παρορμητισμού, γιατί πολλά γεγονότα αυτής της περιόδου θέλουν ιδιαίτερη σκέψη και κυρίως προσοχή, μία και θα διαπιστώσετε πως πολλά θέματα αυτή την περίοδο κινούνται παρασκηνιακά.

Και στον τομέα της επαγγελματικής σας ζωής, έρχονται στο φως πολλές αποκαλύψεις για γεγονότα που συνέβαιναν μέχρι τώρα, αλλά πλέον θα μπορείτε να έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, για το ποιος είναι κοντά σας και ποιος όχι.

Μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας αν δεν είστε σίγουροι ότι το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεστε, μπορείτε και να το εμπιστευτείτε αυτή την εποχή.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση