Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού που κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης, δημιουργεί την ανάγκη, να νιώσετε ή να αξιοποιήσετε τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας, και να κάνετε πράγματα, μέσα από τα οποία παίρνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά.

Υπάρχει ένα κλίμα ανανέωσης της σχέσης σας, ιδιαίτερα αυτής με τα παιδιά σας, και τώρα μπορεί μα ξεπεράσετε ότι σας προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα, να έρθετε πιο κοντά, και να βελτιώσετε κατά πολύ τα μεταξύ σας.

Καθώς επίσης, και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι μία θαυμάσια στιγμή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν είναι μία πρόσφατη σχέση που μπήκε στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα μπορείτε να την φέρετε περισσότερο κοντά σας.

Για σας που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι μία στιγμή που οι καινούργιες γνωριμίες μπορεί να καταλήξουν σε σχέση και συντροφικότητα.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργεί αρκετές αντιθέσεις με ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες μεταμορφώσεις κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής.

Νιώθετε ιδιαίτερα αυξημένη την ερωτική σας διάθεση, και θα αναζητήσετε τον έρωτα και την εκτόνωση του, ίσως και με κάποια πρόσωπα, τα οποία τα οποία δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για εσάς.

Δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σας αυτή την περίοδο τα οποία θα είναι αυξημένα.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, σας βοηθά να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κινείστε στην καθημερινότητά σας, καθώς και τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Πολλές αποκαλύψεις και πολλά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια τα χρόνια που ακολουθούν, καθώς επίσης μπορεί να στραφείτε και σε εναλλακτικές μορφές γνώσεις ή ασκήσεις.