Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η εβδομάδα αυτή σας δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, έτσι που σας κάνει να γίνεστε πιο αποστασιοποιημένοι εσωτερικά, και να εκτελείτε τις υποχρεώσεις σας χωρίς να έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς αυτές.

Θα νιώσετε πως κινείστε στην ίδια ρουτίνα, στο ίδιο περιβάλλον, και όλο αυτό σας δημιουργεί μία επιπρόσθετη κούραση, την οποία ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε.

Πάρτε το χρόνο σας, και κάντε ένα διάλειμμα, από ότι μπορεί να σας πιέζει περισσότερο από όσο αντέχετε.

Οι καταστάσεις που προκύπτουν τώρα, σας κάνουν να γίνεστε αναποφάσιστοι, και πολλές φορές θα νιώθετε πως δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε.

Οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Άρη απέναντί σας, τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργούν ένα κλίμα παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, που εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε συγκρούσεις, τόσο σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή, όσο και σε ότι αφορά τις σχέσεις σας στο χώρο της δουλειάς σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας στο κλίμα ηρεμεί, και βλέπετε με μεγαλύτερη καθαρότητα πως είναι καλύτερα να κινηθείτε, οπότε καλό είναι σε κάθε περίπτωση να πάρετε το χρόνο σας.

Άκρως επιβοηθητική νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, ενισχύει την κοινωνικότητα σας, και αποκαθιστά τις σχέσεις σας από την Κυριακή και μετά.