Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες καλή εβδομάδα
Πολύ κομβική αυτή η εβδομάδα για όλους του ζωδιακού όπως και για εσας. Με Πλούτωνα ανάδρομο πλέον στον τρίτο ηλιακό σου, φυσικά θα κάνεις βαθιές και εύστροφες σκέψεις και θα αλλάξεις τον τρόπο που θα διαχειρίζεσαι την ζωτική ενέργεια σου γιατί ο Άρης έχει όψη με τον Πλούτωνα και σας κάνει πολύ έξυπνους και διαισθητικούς, και με το ένστικτο σας να είναι σε εγρήγορση. Αρκετά ευνοϊκή και τυχερή αυτή η εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη συναντά τον πλανήτη κυβερνήτη σας, στον έκτο ηλιακό σας και σας φέρνει αρμονία στα συναισθήματα, εξομάλυνση σχέσεων που είχαν προβλήματα , ίαση αν είχε ταλαιπωρηθεί η υγεία σας, αλλά και παραπάνω λιχουδιές που θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια στο φαγητό.

Ερωτικά

Με τον Άρη στον πέμπτο ηλιακό σου και με καλή όψη με τον ήλιο σου θα αισθάνεσαι υπέρμετρα ερωτικός, ενθουσιώδης και παρορμητικός κάνοντας ανάλογες κινήσεις στα φλερτ και στις εξόδους σου. Φυσικά όμως ορισμένοι από σας, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα αισθάνεστε περισσότερο ρομαντικοί και ονειροπόλοι κάνοντας υποχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα για τις σχέσεις σας προκειμένου να μην δυσαρεστήσεις το άτομο που βρίσκεσαι μαζί του.

Επαγγελματικά

Θέλετε να δημιουργήσετε μια πρωτοποριακή, καινοτόμα επιχείρηση, εξάλλου για αυτό έχει κάτσει ο Πλούτωνας στον τρίτο ηλιακό σας σκάβοντας πολύ βαθιά τη σκέψη, αλλά και να σας δώσει και τις λαμπερές ιδέες με το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό σε αποκλίνουσα όψη, που σημαίνει ότι η σύλληψη της ιδέας έχει γίνει ήδη άρα από εδώ και πέρα θέλεις να προβείς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Σε αυτό θα βοηθήσει και το πέρασμα του Ερμή από τον Ταύρο που βάζει τα θέματα επι της πράξης πλέον και στον έκτο οίκο, θα δείξεις τις τεχνικές σου ικανότητες σε αυτά που έχεις αποφασίσει να κάνεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση