Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Έχετε πολλούς λόγους να χαμογελάτε αυτή την εποχή, μια και όλα κινούνται σε ένα πιο αρμονικό κλίμα, και ιδιαίτερα στην εβδομάδα που θα διανύσουμε, οι εξελίξεις κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και χρειάζεται να είστε έτοιμοι να τις προλάβετε.

Αφενός γιατί ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου και αυτός είναι ένας λόγος που σταδιακά, σας βοηθά να επανακτήσετε τις ισορροπίες στην επαγγελματική σας ζωή, και να τρέξετε πολύ γρηγορότερα από το συνηθισμένο, προκειμένου να προλάβετε όλα αυτά τα οποία θέλετε να κατακτήσετε.

Αφετέρου γιατί και τα συναισθηματικά σας ζητήματα σας δίνουν πολλούς λόγους για να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με το Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι μία υπόσχεση πως η ερωτική σας και η κοινωνική σας ζωή, ανανεώνεται πλήρως, και σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε όλα εκείνα τα πρόσωπα, που το προηγούμενο διάστημα είχατε αφήσει πιο πίσω σας με ή χωρίς λόγο.

Αν ανήκετε στους Τοξότες που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους είναι η ώρα να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα φέρουν πιο κοντά το σύντροφό σας και θα δώσουν μία νέα δυναμική στο μεταξύ σας.

Αν πάλι ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου μία νέα γνωριμία σας ενθουσιάζει.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Αφενός η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, σας δίνει μία επιπρόσθετη ώθηση, να κυνηγήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, αφετέρου η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, είναι μία υπόσχεση πως ότι και να γίνει, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε να εξελιχθείτε και να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε στην καριέρα σας.

Αξιοποιήστε κάθε δυνατότητα που έρχεται τώρα στο δρόμο σας, μία και ακόμα και αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως τα έχετε στο μυαλό σας, να θυμάστε πως οι συνδέσεις που γίνονται τώρα, ακόμα και αν δεν σας φαίνεται σε άμεσο χρόνο,

θα σας οδηγήσουν ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε.

Στην κορυφή!

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση