Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ερμής, Δίας σε εξάγωνο όπως συμβαίνει με τις διελεύσεις του Ερμή στον λέοντα προτιμάς τις εύκολες λύσεις παρά αυτές που χρειάζονται επίπονες προσπάθειες. Έτσι θα σου δοθούν οι ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα μέσω τρίτων να διευκολύνεσαι σε πολλά θέματα αλλά επισημαίνει και θέματα ταξιδιών ευχάριστων που μπορεί να σημειοδοτεί και τις διακοπές σου. Με πολύ απλούς χειρισμούς θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποθέσεις αργότερα με την είσοδο στις 12/7 της Αφροδίτης από τον λέοντα στον ένατο ηλιακό σου, σημειοδοτεί πάλι καλοπέραση επισκέψεις σε χώρους όπως συναυλιακούς, ή χώρους ψυχαγωγίας αλλά και πολλές ερωτικές επαφές, πρόσεξε μόνο την αντίθεση με πλούτωνα που φέρνει λεκτικές ρήξεις. Η νέα σελήνη που έγινε χθες στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σημειοδοτεί τη σπορά καινούργιων οικονομικών επιτεύξεων.

Ερωτικά

Αφροδίτη Πλούτωνας αντίθεση μια συζήτηση για κάτι που ανήκει στο παρελθόν θα σου προκαλέσει συναισθηματική ένταση και πίεση με σκηνές ζηλοτυπίας που θα έχει σα συνέπεια αργότερα να το μετανιώσεις και να νιώσεις ενοχές. θα πρέπει να σκεφτείς και να καθορίσεις μέχρι ποιο βαθμό είναι τα όρια του συντρόφου σου με τη σχέση του γάμου σου ή της συμβίας σχέσης σου. Προσοχή σε λεκτικές διαμάχες και σε λόγια που πονάνε νιώθεις ότι δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Αργότερα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με Δία που λειαίνει τα προβλήματα και βρίσκεις τη μέση οδό αν επιθυμείς τη διατήρηση μια σχέσης αν όχι θα έχεις πολλές προτάσεις από θαυμαστές και πολλά φλερτ.

 

Επαγγελματικά

Καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις επιχειρηματικές δραστηριότητες κοινωνικές υποχρεώσεις κατάλληλη εβδομάδα εξαιτίας της καλής διανοητικής σου κατάστασης να ασχοληθείς με θέματα μελέτης να ολοκληρώσεις λεπτομέρειες στα γραπτά να ελέγξεις να κλείσεις λογαριασμούς, να μελετήσεις νομικά έγγραφα και γενικά να έχεις ένα οργανωμένο πλάνο. 12/7 Αφροδίτη αντίθεση πλούτωνας προσοχή σε συνεργασίες να βάλεις στη σκέψη σου την υπομονή και την επιχειρηματική υποχωρητικότητα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιοι άνθρωποι θα προσπαθούν να διαχωρίσουν τις απόψεις τις δικές τους από τις δικές σου, αργότερα όμως η Αφροδίτη κάνοντας εξάγωνο με το Δία βρίσκεις άτομα τα οποία είναι της ίδιας σκέψης με σένα με τους οποίους θα μπορείς να συνεργαστείς.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση