Τοξότης

Τοξότης | Απρίλιος 2024

Τοξότης | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί καλό μήνα με ευωδιά άνοιξης, χαράς και απελευθέρωσης προβλημάτων. 1 Απρίλη ο Ερμής σε στάση και έτοιμος να αναδρομήσει, κάποιους που θέλεις να συναντήσεις και να συμφωνήσεις, ή να υπογράψεις κάποια συμβόλαια, καλύτερα να το αναβάλεις και καλά θα κάνεις να ψάξεις καλά όλες τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. 3 Απριλίου σύνοδος Αφροδίτη- Ποσειδώνας για εσάς των τελευταίων μοιρών, υπόσχεται έναν έρωτα δίχως όρια που θα νιώσετε ότι πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, σας φέρνει μαζί του το δώρο της μεγάλης αγάπης και το αίσθημα της ένωσης δύο ανθρώπων σε ένα. 8 Απριλίου η έκλειψη δεν σας επηρεάζει παρόλα αυτά δώστε σημασία εσείς του τρίτου δεκαημέρου σε θέματα υγείας και εργασίας. 10 Απριλίου σύνοδο Άρης- Κρόνος, ο κυβερνήτης σας συναντά εμπόδια που αφορούν ακίνητη περιουσία και οικογενειακά θέματα, που πρέπει να τα λύσετε με το αίσθημα δικαίου για να προχωρήσετε με το κατά γράμμα νόμο. Αλλά και άνθρωποι που θα σας αντισταθούν αν δουν ότι έχετε διάθεση να εργαστείτε υπομονετικά τελικά θα ανταμειφθείτε. 20 Απριλίου σύνοδος Ουρανός- Δία για εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνει ξαφνική τύχη και ένα ανέλπιστο γεγονός που θα σας απαλλάξει από βαρίδια της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής. Αλλά και όσοι είχατε θέματα με κληρονομικά ζητήματα θα σας δοθεί η λύση με το δικαίωμά σας πλέον της κατοχής και θεσμοθέτησης. 27 Απριλίου με την ορθή πλέον φορά του Ερμή όλες οι καταστάσεις που έχουν κωλυσιεργήσει θα πάρουν την πορεία τους τάχιστα πλέον να λυθούν. 28 Απριλίου σύνοδος Άρης- Ποσειδώνας, θα νιώσετε μια ατονία και κόπωση χαμηλό το ενεργειακό σας. Βάλτε λοιπόν πρόγραμμα να ξεκουραστείτε και να βρείτε τρόπους χαλάρωσης από πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ερωτικά

Μέσω των σχέσεων σου απολαμβάνεις μια έκδηλη στοργή και αγάπη όπως και εσύ εξάλλου εκδηλώνεις τα καλά σου συναισθήματα απέναντί τους. Είναι ημέρες συγγνώμης, κατανόησης και ανταλλαγής δώρων αγάπης.

Επαγγελματικά

Να αποφύγετε όποια οικονομική δοσοληψία και επίσης ότι αφορά έγγραφα και ότι χρειάζεται ορθή σκέψη και οξυδέρκεια μυαλού. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δεν προϋποθέτει καλή και διαυγή σκέψη και οργάνωση. Παραπέμπει σε καθυστερήσεις, για αυτό κάντε καλή διαχείριση και αναμείνατε για δοσοληψίες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση