Τοξότης

Τοξότης | 31 Μαΐου 2024

Τοξότης | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με την σελήνη στον Ιχθύ και στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα, και να νιώσεις την τρυφερότητα και την οικογενειακή στοργή. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι θα βρίσκεσαι σε άγχος γιατί η σελήνη η πρώτη της συνάντηση είναι με τον Κρόνο, φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα συναντηθείς και με τα γηραιότερα άτομα της οικογένειάς σου τα οποία σε έχουν ανάγκη.

Ερωτικά

Αν σε συγκινήσει μια καινούργια γνωριμία κράτησε τις σχετικές επιφυλάξεις πριν δημιουργήσεις στενή σχέση. Όσοι είστε ήδη σε δεσμό η μέρα δεν θα είναι ευχάριστη αλλά θα εξαρτηθεί από τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στο ταίρι σου, που αν δεν φερθείς εσύ σωστά μπορεί να τους αναγκάσεις να γίνουν λίγο επιθετικοί και ψυχροί επειδή τους δημιουργείς μια ατμόσφαιρα ψυχρή και απόμακρη.

Επαγγελματικά

Κάποια εκπόνηση σχεδίου σκέφτεσαι πολύ έντονα, σου απασχολεί το μυαλό πάρα πολύ καιρό. Μπορεί και να αφορά ένα συνεταιρισμό, και να έχει σχέση με μεταφορικά μέσα, με μέσα επικοινωνίας, αλλά και με το εξωτερικό. Σήμερα βέβαια είναι μια μέρα που θα ασχοληθείς με το σπίτι σου και την οικογένεια σου, και να λύσεις οικονομικά προβλήματα που χρονίζουν.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση