Τοξότης

Τοξότης | 18 Μαρτίου 2023

Τοξότης | 18 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το αρκετά θετικό γεγονός για εσάς της σημερινής ημέρας είναι το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, από σήμερα έως τις 3 Απριλίου.

Το διάστημα αυτό, θα νιώσετε την ανάγκη, να επικοινωνήσετε πολύ περισσότερο, να ανταλλάξετε πληροφορίες, αλλά θα ανανεώσετε και το κοινωνικό κομμάτι της ζωής σας. Νέες προτάσεις, νέες συζητήσεις η διαπραγματεύσεις, ανοίγουν το διάστημα αυτό, και σας δίνουν τη δυνατότητα να εξελίξετε πολλά ή κάποια από τα σχέδιά σας.

Στη σημερινή ημέρα της Κυριακής, αξιοποιήστε τις ώρες του πρωινού, μία και σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, και σας δίνει τη δυνατότητα αρμονικών και ανανεωτικών επικοινωνιών, με τα πρόσωπα που βρίσκονται στην καθημερινότητά σας. Στις απογευματινές ώρες, το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, σας καλεί να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί και προσεκτικοί, σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογενειακής σας ζωής, μία και το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο, και πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτηθεί με εντάσεις οι οποίες ωστόσο είναι προσωρινές.