Τοξότης

Τοξότης | 16 Μαρτίου 2023

Τοξότης | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει φορτισμένος ανήσυχους και νευρικούς έτσι που πυροδοτείστε ακόμα και με ασήμαντες αφορμές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι οι οποίοι πραγματικά φορτίζουν την ψυχολογία σας, και κυρίως σας δημιουργούν την αίσθηση πως ότι κάνετε στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις, χωρίς να έχετε τη συμπαράσταση από κανέναν άλλον, και κυρίως από τα πρόσωπα που απαρτίζουν την οικογένειά σας, μία και τις μέρες αυτές υπάρχει έντονη αντιπαράθεση στο μεταξύ σας.

Καλό είναι να θυμάστε, πως επειδή ακριβώς το κλίμα των ημερών είναι τελείως παραπλανητικό, όλα όσα μπορεί να θεωρείτε ότι συμβαίνουν, δεν είναι απαραίτητο ότι είναι και αληθινά.

Ίσως και οι άλλοι να βρίσκονται στην ίδια δύσκολη φάση με εσάς πολύ απλά.

Αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και τη σχέση σας με το σύντροφό σας , καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα, χωρίς αυστηρότητα η διάθεση κριτικής, τόσο στη σημερινή μέρα, όσο και τις ημέρες που ακολουθούν, μία και το κλίμα είναι τεταμένο, και οι ρήξεις δεν αργούν.

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου έως τις 10 Απριλίου, σας φορτώνει με υποχρεώσεις σε ό τι αφορά την εργασιακή σας ζωή, δημιουργεί όμως ένα καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά σας.