Τοξότης

Τοξότης | 16 Μαΐου 2024

Τοξότης | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Διανύεις μια αρκετά καλή περίοδο στα επαγγελματικά σου αφού σου παρουσιάζονται συνεχώς καινούργιες ευκαιρίες. Σήμερα βέβαια με την σελήνη στην Παρθένο θα χρειαστεί να βάλεις λίγο περισσότερο τα δυνατά σου καθώς κάποιοι ανώτεροι μπορεί να σε πιέσουν. Ωστόσο με τον Άρη στον Κριό γίνεσαι πολύ ερωτικός και μάλλον αρκετά παθιασμένος και ανοιχτός για πολλά.

Ερωτικά
Μέσα από χώρους εργασιακούς, χώρους γραφείων που θα συναναστρέφεσαι για διευθετήσεις σου καθημερινές, θα σου προκύπτουν φλερτ και ευχάριστες επικοινωνίες, όχι και άσχημα για σένα φίλε Τοξότη. Οι δεσμευμένοι σήμερα απλά γίνεστε διεκπαιρεωτικοί και ασχολείστε περισσότερο με την επαγγελματική σας επικοινωνία.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές όποιες κι αν είναι ποτέ δεν σταματούν, όμως το φορτωμένο πρόγραμμά σου τώρα φαίνεται να μη σε πτοεί αφού τις περισσότερες φορές, συμβαίνει να έχεις και βοηθούς, δηλαδή ότι πολλές από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπορεί να τις μοιράζεσαι και με άλλους ανθρώπους. Για κάποια εργασία που θα παρέχεις σήμερα θα πάρεις και το ανάλογο οικονομικό όφελος.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση