Τοξότης

Τοξότης | 15 Μαΐου 2024

Τοξότης | 15 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αν και η σελήνη στο Λέοντα βρίσκεται σε καλή θέση για να μπορείς να ισορροπείς ανάμεσα στο συναίσθημά σου και στη λογική σου, οι παρεμβολές του τετραγώνου που κάνει με τον Ουρανό, Δία και ήλιο στον Ταύρο δείχνει ότι κάποια άτομα θα σου ανατρέπουν την καλή διάθεση δημιουργώντας σου νεύρα και κάποια υπερένταση. Μπορεί ακόμα και ένας τεχνικός που έχεις καλέσει να αναβάλει το ραντεβού. Ακόμα και αυτό θα σου προκαλέσει αναστάτωση. Μην πτοείσαι, ότι δεν σου βγαίνει σήμερα στα χρονικά όρια που εσύ θέλεις και αύριο μέρα είναι και θα τα τακτοποιήσεις.

Ερωτικά

Να αφήσεις να περάσει η διέλευση τετραγώνου σελήνης- Ουρανού και Δία που διογκώνει το αίσθημα της ελευθερίας που θέλεις να νιώσεις, για να μη φτάσεις σε σημείο να διαλύσει σχέσεις χρόνων, πιστεύοντας ότι θα βρεις κάτι καλύτερο και μετά θα απογοητευτείς από τις απρόοπτες κινήσεις που έκανες και ίσως να μην μπορείς να το διορθώσεις. Γι’ αυτό άσε να περάσει αυτή η ημέρα και μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ.

Επαγγελματικά

Σήμερα η σελήνη δημιουργεί δυσκολίες γενικά, γιατί συναντώντας τα τετράγωνα του Ουρανού- Δία φέρνει τις ανατροπές που αφορούν τις καθημερινές σου εργασίες και όλο αυτό θα σε εξαντλήσει. Να είσαι σίγουρος όμως ότι η ευελιξία του χαρακτήρα σου, αλλά και η καλή προαίρεση που πάντα έχεις θα ξεπεράσεις όλες τις σημερινές δυσκολίες και ανατροπές που θα προκύψουν. Δούλεψε τη σημερινή ημέρα σαν να παίζεις σκάκι, δηλαδή περίσκεψη και υπομονή.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση