Τοξότης

Τοξότης | 14 Μαΐου 2024

Τοξότης | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Έχεις αυξημένη ενεργητικότητα, σε κάθε περίπτωση είσαι έτοιμος να δράσεις με τον καλύτερο τρόπο και με την αυτοπεποίθηση σου ανεβασμένη ότι θα φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις κάθε καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα ή αθλητική και ερωτική. Φυσική δύναμη και η ξεκάθαρη λειτουργικότητα του μυαλού σου έχουν μια ισορροπία.

Ερωτικά

Πολύ ερωτική ημέρα η σημερινή, αφού βοηθά η σελήνη τρίγωνο Άρη για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και γίνεστε οι καλύτεροι ερωτικοί και φλογεροί σύντροφοι. Όσον αφορά τον δεσμό σας αλλά και για εσάς τους ελεύθερους σκοπευτές, θα έλεγα ότι σήμερα θα έχετε τις καλύτερες επιδόσεις στις ερωτικές επικοινωνίες αρκεί να μην είστε βιαστικοί και φοβίσετε τους ερωτικούς σας παρτενέρ.

Επαγγελματικά

Είναι σήμερα μια καλή ημέρα να καταθέσεις έγγραφα για πτυχία ή άδειες, να δουλέψεις για αθλητικά ζητήματα, για κάποιο πνευματικό και κοινωνικό σκοπό. Επίσης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το εξωτερικό ή γενικά με έναν άλλο νομό για κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα, ή να στείλεις και να λάβεις ιατρικές εξετάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση