Τοξότης

Τοξότης | 13 Μαΐου 2024

Τοξότης | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Μπορεί να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό να έρθουν στο φως χαμένα ή κρυμμένα πράγματα και γνώσεις, γεγονός που θα σε βοηθήσει να θυμηθείς κιόλας ξεχασμένες καταστάσεις και μυστικά που θα είναι χρήσιμα για σένα, γενικά σήμερα θα πάρεις πληροφορίες. Πολύ τυχερές όψεις σήμερα για εσάς με σελήνη τρίγωνο Άρη και βόρειο δεσμό, προσοχή όμως μην γίνεστε ριψοκίνδυνοι και μην αναλάβετε μεγάλα ρίσκα συμπεριλαμβανομένου και του τζόγου.

Ερωτικά

Αμφιβολίες σε τυραννάνε σήμερα σε σχέση με το συναίσθημα που λαμβάνεις από σύντροφο, αλλά και από άτομα που γνώρισες τελευταία. Θα έλεγα ότι είναι μια καλή ημέρα να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, αλλά όχι να επενδύσεις σε σχέσεις που θα προκύψουν. Έντονα πάθη με αυθόρμητη έκφραση και με νότες αρχηγικής διάθεσης, κοινώς θέλετε να κυριαρχήσετε στον ερωτικό σας παρτενέρ.

Επαγγελματικά

Διερευνητική ημέρα η σημερινή όσον αφορά οικονομικά, ακίνητα, έγγραφα. Για κάποιο δημιουργικό έργο που προσπαθείς να το βάλεις σε ενέργεια, επίσης όσοι είστε σπουδαστές θα ανακαλύψετε καινούργιες γνώσεις. Καλά νέα από το εξωτερικό ή από κάποια έρευνα σου, μέσω διαδικτύου οι πληροφορίες θα είναι για σένα εποικοδομητικές για να προχωρήσεις. Μπαίνεις σε εφαρμογή των σχεδίων και των στόχων σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση