Τοξότης

Τοξότης | 10 Μαΐου 2024

Τοξότης | 10 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σελήνη στους Διδύμους σήμερα και στο απέναντι ζώδιο από σένα, οδεύει για όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Επειδή ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τη δομή και η σελήνη τις συγγένειες και τις ρίζες σου, μια σύγκρουση ανάμεσά τους θα προκαλέσει συγκρούσεις στα συναισθήματα σου. Η διάρκεια θα είναι ολιγόωρη για αυτό μην δώσεις σημασία, όπως μην ασχοληθείς με κουτσομπολιά.

Ερωτικά

Σήμερα λοιπόν με μια σελήνη παιχνιδιάρα και λαλίστατη, με τις καλύτερες διαθέσεις να επικοινωνεί παντού και με τους πάντες, μπορείς να φλερτάρεις, όχι απαραίτητα για να βρεις ταίρι, αλλά για να νιώσεις ευεξία, χαρά. Όμως το τετράγωνο με τον Κρόνο σου βάζει φρένο, και για κάποιες ώρες όσο ισχύει θα μεταβληθεί η διάθεση σου, θα νιώσεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς και να αποστασιοποιηθείς, ίσως να νιώσεις και αποξένωση από τους συντρόφους σου.

Επαγγελματικά

Μετά από μια κουραστική ημέρα, υπερφορτωμένη λόγω σελήνης τετραγώνου Κρόνου, που κάνατε πάρα πολλές δουλειές και για το σπίτι και για την εργασία, τις απογευματινές ώρες με την όψη που κλείνει η σελήνη με τον Ερμή, μάλλον θα οργανώσετε μια συγκέντρωση ή στο σπίτι ή θα βγείτε έξω. Θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε σε ένα ωραίο περιβάλλον χωρίς καταπίεση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση