Τοξότης

Τοξότης | 03 Ιουλίου 2024

Τοξότης | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τον Ερμή στο λέοντα και στον ένατο ηλιακό σου οίκο, γίνεσαι περισσότερο ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν γύρω σου στη χώρα σου, και στον κόσμο ολόκληρο, αρκετά αισιόδοξη διέλευση ο Ερμής στο λέοντα για σένα, φέρνει χαρά, ενθουσιασμό και πολύ επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Θα δείξεις ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις συναυλίες και να βρεθείς σε κοινωνικά γεγονότα. Αλλά και με την όψη Ερμή αντίθεση πλούτωνα κάνεις και διερεύνηση σε θέματα που αφορούν ταξίδια αλλά και μόρφωση ανώτερου επιπέδου, και εξελιγμένης τεχνολογίας.

 

 

Ερωτικά

Τα ερωτικά σου ενδιαφέροντα βγαίνουν έξω από τα σύνορα της χώρας σου, άτομα που θα σε ελκύουν είναι ερωτικά, ενθουσιώδη και φιλοσοφημένα ανήκουν στις ίδιες ερωτικές σου ιδεολογίες και έρχεσαι σε επαφή μαζί τους μέσω ίντερνετ. Μπορεί να δημιουργήσεις μια βαθιά ερωτική σχέση με σεξουαλικό πάθος, από απόσταση πράγμα που μελλοντικά μπορεί και να ταξιδέψεις για να συναντήσεις τον έρωτα σου και από κοντά.

 

Επαγγελματικά

Θα νιώσεις την επιθυμία για περιπέτεια και για αποφόρτιση της υπερβολικής σου ενέργειας. Προσοχή στη βιαστική συμπεριφορά και στην σκληρή επικοινωνία με τους άλλους. Θα λες το μότο «το ρίσκο είναι κέρδος». Δεν θα σου λείψει το θάρρος, αλλά φροντίστε να παραμείνεις λογικός, όταν παίρνεις αποφάσεις. Η καλύτερη τακτική που πρέπει να εφαρμόσεις είναι να μην απλώνεις τα χέρια σου πέρα από εκεί που φτάνουν. Μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου να σκέφτεσαι και τα καλά και τα κακά και να τα ισοζυγιάζεις πριν αποφασίσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση