Ταύρος

Ταύρος | Σεπτέμβριος 2023

Ταύρος | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είστε από αυτούς που ευνοούνται ιδιαίτερα μέσα στο μήνα που Σεπτεμβρίου, μία και δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες σας προτρέπουν να κινηθείτε άμεσα και δυναμικά όταν οι ευκαιρίες σας χτυπούν την πόρτα.

Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας, στις 3 Σεπτεμβρίου περνάς σε ορθόδρομη πορεία, και αυτός είναι ένας λόγος που σας βοήθα σταδιακά να τακτοποιήσετε κάθε είδους εκκρεμότητα, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι την οικογένεια τις σχέσεις που την αποτελούν, αλλά και θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Αν ψάχνετε για σπίτι αυτή την εποχή, μετά τις 15 Σεπτεμβρίου ορθόδρομη και ο Ερμής θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αυτό που θέλετε ή να ολοκληρώσετε συμβόλαια σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 

Σε ότι αφορά τον αισθηματικό τομέα της ζωής σας, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εποχή, μία και σας δίνει πολλές ευκαιρίες τόσο να επανεξετάσετε σχέσεις από το παρελθόν που φαίνεται πως επανέρχονται εκ νέου στο προσκήνιο έως τις 15 του μηνός με τον Ερμή να κινείται σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, και να σχηματίζει θετική όψη με τον Δία που βρίσκεται στη δική σας τους ζωδιακή περιοχή.

Είναι η κατάλληλη εποχή να ζητήσετε μία συγνώμη αν το νιώθετε σαν ανάγκη, επαναφέροντας τη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θέλετε να διεκδικήσετε εκ νέου.

Φυσικά και υπάρχουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν αυτή την εποχή, που σας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσετε το ενδιαφέρον σας αλλά και τα συναισθήματά σας προς αυτά.

Και νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο μία και η εποχή αυτή, σας δίνει το έναυσμα μιας μικρής ή μεγαλύτερης αλλαγής που σας γεμίζει χαρά και σας ανανεώνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σε όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να πυροδοτεί την καθημερινότητά σας αλλά και την εργασιακή σας ζωή, με πολλές υποχρεώσεις τέτοιες που σας αναγκάζουν να δίνετε πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας σε αυτές.

Ωστόσο να θυμάστε πως αυτή η εποχή, απαιτεί από σας ψυχραιμία και σύνεση, και κυρίως να μη βιάζεστε να πάρετε θέση η αποφάσεις, που μπορεί παρακάτω να σας στοιχίσουν σε πολλές περιπτώσεις ακριβά.

Η αναδρομή πορεία του Δία που βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, σας βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πολλά από τα μέχρι τώρα σχέδια σας, προκειμένου να δείτε κατά πόσο μπορούν να υλοποιηθούν ή όχι.

Παράλληλα, είναι μία εποχή που μπορείτε να βρείτε πολύ πιο εύκολα συμμάχους, με τους οποίους θα συνεργαστείτε, έτσι ώστε να πετύχετε κάτι σημαντικό σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Ο μήνας του Σεπτέμβρη έχει σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες σας ανοίγουν την πόρτα σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων και δυνατοτήτων, που μπορεί να σας δώσει μία σημαντική νίκη, επιτυχία, φήμη και αναγνώριση.

Είναι η εποχή που τα επιτεύγματα σας θα στεφθούν από επιτυχία, και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν, σε πολλές περιπτώσεις πολύ περισσότερο από ότι πιστεύετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση