Ταύρος

Ταύρος | Μάρτιος 2023

Ταύρος | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο Μάρτιος σηματοδοτεί μία νέα περίοδο η οποία έχει έναν εξαιρετικά απελευθερωτικό χαρακτήρα, μία και μετακίνηση του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός λόγος για να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα!

Τώρα από τη νέα του θέση στο ζώδιο των Ιχθύων, για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους, πιο ουσιαστικούς, πιο ώριμους ,και πιο συγκεκριμένους, που σας συνδέουν με τα πρόσωπα που έχετε στη ζωή σας αλλά και με καινούργια.

Τώρα θα εισπράξετε και το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνατε όταν ο Κρόνος διένυσε την περιοχή του Υδροχόου.

Εξαιρετικά σημαντική για εσάς η νέα θέση του Πλούτωνα το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο με τον οποίο μέχρι τώρα αντιμετωπίζετε η βλέπετε μέχρι τώρα τα πράγματα.

Θα θελήσετε επίσης για κάποιο λόγο να αυξήσετε τις γνώσεις σας.

Στα θετικά του Μαρτίου το πέρασμα της Αφροδίτης στη δική σας ζωδιακή περιοχή, από τις 16 του μήνα και μετά, έρχεται και να ανανεώσει, τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές καθώς και την κοινωνική σας ζωή.

Ο μήνας αυτός σας προσφέρει πολλούς λόγους όχι μόνο για να ανανεωθείτε, αλλά για να βάλετε και σε μία τάξη τα συναισθήματά σας, και να νιώσετε και μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, για όλα αυτά που διαχειριστήκατε και έχετε υλοποιήσει .

Βρίσκεστε στο μονοπάτι της επιτυχίας, και είναι στο χέρι σας να καταφέρετε πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Ιδιαίτερα το τέλος του μήνα, προβλέπεται θεαματικό, φέρνοντας ανατροπές, εξελίξεις αλλά και εκπλήξεις, που αφορούν την ερωτική σας ζωή, και σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας ,ενισχύοντας την με γενναίες δόσεις συναισθήματος και πάθους.