Ταύρος

Ταύρος | Μάϊος 2024

Ταύρος | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ταύρος

Καλό μήνα αγαπητοί Ταύροι
Αφροδίτη στο ζώδιό σου στην καλύτερη της θέση, καλωσόρισες έρωτα, διασκέδαση, ομορφιά και χρήμα. Δημιουργείς έναν ομορφότερο κόσμο για να μπεις μέσα σε αυτόν και να τον απολαύσεις. Προσέξτε μόνο εσείς οι Ταύροι, είστε και αρκετά καλοφαγάδες, εκτός από όλα τα καλά της Αφροδίτης, φέρνει και μερικά κιλά παραπανίσια. Όλο το μήνα θα έχεις συναισθηματική ισορροπία, θα ξέρεις τι θέλεις και θα το παίρνεις. Θα χαρείς την Άνοιξη πιο πολύ από όλους γιατί θα έχεις τυχερά, χρήμα, ευμάρεια, καλοπέραση, και επαγγελματικές αλλαγές που θα είναι για το καλό σας.

Ερωτικά

Και πώς να το κρύψωμεν άλλωστε με την Αφροδίτη πάνω σας έλκετε τον έρωτα σαν τη μέλισσα στο μέλι. Μέσα στο μήνα απίθανο να μην έρθει ένας έρωτας κεραυνοβόλος που θα νιώσετε ηλεκτρισμένοι μέχρι το κόκαλο. Θα είστε πολύ ρομαντικοί και δεκτικοί με την καλή και όμορφη αρμονική σας διάθεση, και με το νωχελικό ταπεραμέντο της Μέριλιν Μονρόε θα μαγνητίσετε πολλούς θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε πολύ ωραίες και ρομαντικές ημέρες που θα είστε αρμονικά συμπλεόμενοι με το ταίρι σας. Δεν αποκλείονται οι γάμοι και οι αρραβώνες, μέσα σε αυτό το μήνα θα αλλάξει τη ζωή σας θεαματικά.

Επαγγελματικά

Ότι ξεκινάτε μέσα στο μήνα θεωρείται καλότυχο για την προσωπική σας ανέλιξη. Οι αλλαγές που θα κάνεις θα είναι ριζικές και θα επεκταθείς με ωφέλιμο τρόπο, τα όπλα σου είναι η επιμονή σου και η υπομονή σου, ο αρμονικός καλός σου τρόπος αντιμετώπισης των ζητημάτων σου με οποίους συναλλάσσεσαι. Βάλε στην γκάμα της προσωπικότητας σου τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και θα πετύχεις τα μέγιστα. Θα έρθει χρήμα στην τσέπη σου και δώρα μέσω τρίτων. Για να πεις ότι πέτυχες τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου θα κερδίσεις εσύ, αλλά πρέπει να κερδίζουν και οι άλλοι, οπότε συνεργάσου και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Θα έχεις μία ξαφνική προαγωγή, οικονομική ενίσχυση, ένα συνεταιρισμό με άνθρωπο κύρους και μέσα από συλλογικούς χώρους που θα δραστηριοποιηθείτε θα ανελιχθείτε επαγγελματικά.

 

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση