Ταύρος

Ταύρος | Ιούνιος 2024

Ταύρος | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα
Ο Δίας στον οίκο των χρημάτων σου και των πνευματικών σου ταλέντων αυτόματα θα σου φέρει τα δώρα του, που θα είναι οικονομικά οφέλη αλλά και πνευματική ανάταση. Η βασική πηγή ενέργειας σου είναι η ανάδειξη των ταλέντων σου και ο ενθουσιασμός σου, αλλά και η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Ο Ερμής πλέον και αυτός από τον Δίδυμο, γρήγορο ρυθμό και βιαστικές πράξεις και αποφάσεις. Δίας- Πλούτωνας τρίγωνο φανερώνει καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η νέα σελήνη στις 4/6 μέσα στον δεύτερο ηλιακό σου σε τετράγωνο με Κρόνο θα σε βάλει σε διάθεση να οριοθετήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου και να αποταμιεύσεις χρήματα. Πανσέληνος στις 22/6 επηρεάζεστε εσείς των πρώτων μοιρών, κατακλύζεστε από συναισθήματα για την οικογένεια, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε και να απομακρύνετε ότι είναι αυτό που σας επηρεάζει αρνητικά.

Ερωτικά

Ιδιαίτερα καλή συγκυρία η όψη Δία, Αφροδίτη που ενισχύει τις σχέσεις σου αν έχεις μια, αλλά αν είσαι μόνος θα έχεις πολλές προτάσεις για εξόδους και από φίλους και από πρόσωπα του μακρινού σου οικογενειακού. Στα ερωτικά σου μπορεί να κλέψεις την παράσταση και να κερδίσεις άτομα που επιθυμούσες. Ιδιαίτερη συγκυρία για συναισθηματικό καταιγισμό και για εσάς των τριών πρώτων μοιρών είναι στην πανσέληνο του μήνα στις 22/6 όπου επηρεάζεστε με τρόπο δύσκολο για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το δεσμό ή την σχέση σας.

Επαγγελματικά
Με τον Δία τρίγωνο Πλούτωνα θα έχεις τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις, αφού το προηγούμενο διάστημα έχεις κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, και εργάστηκες συνετά. Τώρα θα απολάβεις οικονομικά οφέλη που προέρχονται από αποζημιώσεις, κληρονομικά, από μια πώληση που έκανες, από χορηγίες κρατικές κλπ. Βοηθά πολύ και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο και τις καλές σχέσεις σου, με άτομα ανώτερης κοινωνικής τάξης. Η νέα σελήνη 4/6, θα μάθεις καινούρια πράγματα ή θα ανακαλύψεις κάτι που ήταν κρυφό μέχρι τώρα που έχει σχέση με τα οικονομικά. Μια άλλη συγκυρία της όψης Ερμή- Δία τρίγωνο Πλούτωνα είναι να πετύχεις στόχους οικονομικούς και καλές συνεργασίες με το δημόσιο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση