Ταύρος

Ταύρος | Ιούλιος 2024

Ταύρος | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ταύρος

Μέχρι τα μισά του μήνα η Αφροδίτη από τον καρκίνο δίνει εύνοια θα είναι περίοδος δημιουργίας και για τα οικονομικά σου και για τις ερωτικές σου δραστηριότητες. Θα έχεις αυξημένο ενδιαφέρον για τη σεξουαλική σου ζωή και ανεπτυγμένες τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Πανσέληνος στις 21/7 επηρεάζεστε εσείς των τελευταίων μοιρών, κατακλύζεστε από συναισθήματα για την οικογένεια αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε και να απομακρύνετε ότι είναι αυτό που σας επηρεάζει αρνητικά. Προσοχή μόνο στη όψη που γίνετε την ίδια ημέρα με τη σύνοδο Άρη ,ουρανού φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις επαναστατική διάθεση, να τα διαλύσετε όλα έκρηξη ανυπολόγιστου θυμού, θα έχεις προκλητική συμπεριφορά και δεν θα ανεχτείς καμία καταπίεση θα είσαι αδιάλλακτος χωρίς να διαπραγματεύεσαι τίποτα και με κανέναν, αφορά εσάς των τελευταίων μοιρών. Βιαστικές και τολμηρές δραστηριότητες καλυτέρα να αποφευχθούν γιατί φέρνει ατυχήματα.

 

Ερωτικά

Ο Άρης και η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα και από αμοιβαία υποδοχή είναι μια πλανητική σχέση που λειτουργείς ενστικτωδώς και με πολύ δράση, παρόρμηση στα ερωτικά σου. Αυξάνει τις σαρκικές σου επιθυμίες και μπορεί να ενδιαφερθείς για ανθρώπους που μέχρι τώρα σε άφηναν αδιάφορο. Θα κάνεις πολλές εξόδους και θα διασκεδάζεις με ανθρώπους που συμπαθείς ιδιαίτερα. Πολύ ερωτικός μήνας για σε ταύρε, με φλογερά πάθη μπαίνοντας και ο Ερμής στο λέοντα αυξάνεται η θερμοκρασία των ερωτικών σου με επικοινωνία και πολύ ερωτική σκέψη, αλλά και πολύ πάθος αφού ακολουθεί και η Αφροδίτη στον ερωτικό λέοντα εντείνοντας την ερωτική σου διάθεση. Μια δύσκολη ημερομηνία είναι η 21/7 όπου γίνετε η πανσέληνος και επηρεάζει εσένα του τρίτου δεκαημέρου και με την σύνοδο Άρη ουρανού, όλο αυτό το εκρηκτικό σκηνικό ερωτικού πάθους, φέρνει ζήλεια εντόνους καυγάδες πολλές φορές και βία, χωρισμούς όχι εύκολους όμως, θα χυθεί δάκρυ με επαναστατική και απρόβλεπτη διάθεση δική σου, φρόντισε να συγκρατηθείς.

 

Επαγγελματικά

 

Μια καλή συγκυρία της όψης Ερμή, Δία εξάγωνο είναι να πετύχεις στόχους οικονομικούς και καλές συνεργασίες με το δημόσιο. θα πρέπει να ενεργήσεις με πολλή περίσκεψη μεθοδικότητα και πότε βιαστικά και βεβιασμένα, για να μπορέσεις να κατευθύνεις με αυτόελεγχόμενη δράση για να φτάσεις στον επαγγελματικό σου στόχο. Αυτός ο μήνας έχει τις δυσκολίες του θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με τρόπο ήρεμο και υπομονετικό, διότι στις 15/7 ο Άρης συναντά τον ουρανό και προκαλεί νεύρα, θυμό βίαιες εξάρσεις, γιατί νιώθεις καταπιεσμένος από άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες εξουσίες, όπως δημόσια πρόσωπα ή και πολιτικά. Μπορεί να λειτουργήσεις με επαναστατικό και παρορμητικό τρόπο και να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες χρόνων. Έτσι ο μήνας σου μέχρι τα μισά θα είναι εποικοδομητικός και πρέπει να έχεις στο μυαλό σου την επίμαχη ημερομηνία 21/7 διάρκειας μιας εβδομάδας και για σένα που είσαι στις 26-30 μοίρες του ζωδίου, να καλλιεργήσεις την υπομονή σου και να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση