Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Γεγονός είναι πως στην εβδομάδα αυτή, (και κάτω  από το βάρος των εκλείψεων, τον άξονά σας) θα έχετε την τάση να δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις στα γεγονότα, απ΄ ότι πραγματικά έχουν.

Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, που μπορεί να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα διογκωμένο πρίσμα, που σας ωθεί να κάνετε λάθος κινήσεις η  να πάρετε λάθος αποφάσεις.

Τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή οι μέρες αυτές σας καλούν να είστε εγκρατείς ψύχραιμος και μεθοδικός και κυρίως να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις θέσεις σας και τις απόψεις σας. Μια και θα είναι πολλές οι περιπτώσεις, που μπορεί να νιώσετε ότι προκαλείστε, και είναι πολύ εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας αλλά να θυμάστε ότι το σίγουρο είναι ότι παρακάτω θα το μετανιώσετε.

Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους, που έχετε μία μόνιμη σχέση στη ζωή σας, είναι πολύ πιθανό να  βγάλετε συμπεριφορές οι οποίες προκαλούν έντονες αντιπαραθέσεις στη σχέση με το σύντροφό σας.

Δεν αποκλείεται  και εσείς να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος η περισσότερο ανικανοποίητη συναισθηματικά το διάστημα αυτό αλλά ενδεχομένως το σύντροφό σας να μην είναι σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες σας.

Χρειάζεται γενικότερα να ρίξετε τους τόνους σας και να χειριστείτε τα πράγματα όσο μπορείτε με μία μεγαλύτερη κατανόηση προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες. Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας ξαφνικός αναπάντεχος και ανατρεπτικός ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο  στη ζωή σας.

Δευτέρα και Τρίτη είναι ένα διήμερο αρκετά πιεστικό σε ότι αφορά θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή και τις συναλλαγές σας.

Αποφύγετε συζητήσεις για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι, και καλό θα είναι να μην πιέζετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει.

Το κλίμα βελτιώνεται από την ημέρα της Τρίτης στις απογευματινές της ώρες, και έως την ημέρα της Παρασκευής, θα έχετε τη δυνατότητα να υποστηρίξετε πολύ καλύτερα τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το περιβάλλον τους ανθρώπους και τους συνεργάτες σας.

Αλλά και σε πιο προσωπικό επίπεδο το διήμερο αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε, και κυρίως να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Σάββατο και Κυριακή ένα διήμερο που θα προτιμήσετε να ξεκουραστείτε, ενώ την Κυριακή από τις απογευματινές ώρες και μετά η διάθεση σας ανανεώνεται σημαντικά.