Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ταύρος

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Ταύροι

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη θα βγει από την αδυναμία της, μπαίνει στο ζώδιό της που αυτό σημαίνει ότι πλέον και εσύ θα γίνεις ο κυρίαρχος του εαυτού σου και μετά από πολύ καιρό ενδοσκόπησης τώρα πια τα ‘χεις βρει με τον εαυτό σου και βγαίνεις δυνατότερος και ασφαλέστερος να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου με πολύ θάρρος και πίστη πλέον στον εαυτό σου. Αφού πέρασες αρκετές στεναχώριες που τις αφήνεις πίσω σου και τώρα ξαναγεννημένοι θα λάμψετε και θα αναλάβετε να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή, την εμφάνισή σας και τη διάθεσή σας. Ολόκληρος ο μήνας θα είναι υπέρ σας, θα χειρίζεστε πλέον μόνοι σας τη ζωή σας και μαζί με τον ήλιο στον Ταύρο όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα απάνω σας προσελκύοντας και αρκετούς θαυμαστές.

Ερωτικά

Εδώ πρέπει λίγο να είσαι προσεκτικός με τον σύντροφο ή τους ερωτικούς συντρόφους γιατί μπορεί να ακούς ψέματα και ωραία λόγια και να πλάσεις ένα ονειρικό ουτοπικό ερωτικό τοπίο, μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις όπως και μην τις δραματοποιήσεις, επηρεάζει τους Ταύρους των τελευταίων μοιρών. Οι ελεύθεροι με την ανανέωση της εμφάνισης σας και με την αυτοπεποίθηση σας πλέον σε πολύ καλά επίπεδα, θα έχετε πολλές προτάσεις και φλερτ μέσα από την φιλική κοινωνικοποίηση σας.

Επαγγελματικά

Να προσπαθήσεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και κάποια στιγμή φερθείς ανάρμοστα στη δουλειά σου γιατί σίγουρα θα σε πιέσουν άνθρωποι εξουσίας, παραπάνω του ανεκτού. Ακολούθησε με υπακοή τη γραμμή που έχουν βάλει μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους και πράξε τα δέοντα στη συλλογική εργασία. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα κουραστείς και θα καταπιαστείς αρκετά με περισσότερες ευθύνες ίσως και εξαντλητικά ωράρια.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση