Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, μια και η σεληνιακή έκλειψη κορυφώνεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, και αυτός είναι ένας λόγος που σας προκαλεί έντονη αναστάτωση, διλήμματα και ερωτηματικά, αλλά και κλείσιμο κύκλων που σε πολλές περιπτώσεις θα σας δυσκολέψουν ιδιαίτερα.

Για αυτό καλό θα ήταν να εστιάσετε σε συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία εδώ και καιρό σας απασχολούν, για να είστε συγκεκριμένοι και στοχευμένοι σε οτιδήποτε θέλετε να ξεκαθαρίσετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Είναι η εποχή που οι σχέσεις στην προσωπική σας ζωή περνάνε κρίση.

Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους η γάμο, το διάστημα που θα διανύσουμε, θα σας βάλει στη διαδικασία αν υπάρχουν κάποια ζητήματα να τα μεγαλοποιήσετε να τα μεγεθύνετε, και σε κάποιες περιπτώσεις να κλείσετε οριστικά τον κύκλο αυτόν που πλέον νιώθετε πως δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει.

Και όσο κι αν θέλετε να κάνετε ότι δεν βλέπετε, τα γεγονότα έχουν έντονο και καθοριστικό χαρακτήρα, τέτοιο που δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτε άλλο από το να αποφασίσετε πως θέλετε να κινηθείτε από δω και πέρα.

Δεν αποκλείεται πάντως και μία σχέση από το παρελθόν να επιστρέψει, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά για το αν θα προχωρήσετε μαζί τις παρακάτω ή όχι.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Εδώ και καιρό νιώθετε να πιέζεστε και να ασφυκτικά κάτω από το βάρος των ευθυνών που έχετε αναλάβει, αλλά και γενικότερα στον εργασιακό χώρο, όπου αυτό το διάστημα εντείνεται ο ανταγωνισμός οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες, και συχνά πυκνά μπαίνετε στη διαδικασία να υψώσετε το ανάστημά σας, με ένα τέτοιο τρόπο όμως που προκαλεί μεγαλύτερες εντάσεις στους γύρω σας.

Στο καλό σενάριο της εβδομάδας στις αρχές της, θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μία σχέση η μία συνεργασία, πάνω στην οποία έχετε εργαστεί το τελευταίο διάστημα, και τώρα είναι η στιγμή να την ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση