Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, αλλά και η νέα σελήνη η οποία κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης, στις αρχικές μοίρες του ζωδίου, σας βάζει σε μία διαδικασία πιο εσωτερική, χωρίς να σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως θα θέλατε, και στην εξωτερική σας ζωή ή τις όποιες υποθέσεις διαχειρίζεστε αυτή την περίοδο.

Θα νιώσετε την ανάγκη, να κάνετε κάποιες εσωτερικές μεταρρυθμίσεις, αποβάλλοντας από μέσα σας, με όποιο τρόπο εσείς επιλέγετε και σας κάνει καλό, τα άγχη και τους φόβους σας, μια και είναι η περίοδος να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες εκκαθαρίσεις, σε ότι μπορεί να σας πιέζει ή να σας κρατάει πιο πίσω από τη δράση.

Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στη διαίσθηση σας αυτή την εποχή, γιατί είναι ο καλύτερος οδηγός σας σε ότι κι αν θέλετε να πετύχετε.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου από την ημέρα της Πέμπτης, και για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα 19 ετών, σηματοδοτεί έναν κύκλο, μέσα από τον οποίο θα υπάρξουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή ,αλλά και γενικότερα την προσωπικότητά σας.

Θα θελήσετε να χτίσετε ένα καινούργιο προφίλ, απαλλαγμένο από όλα αυτά τα οποία μέχρι τώρα σας έκαναν να συμβιβάζεστε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δουλειά σας, η περίοδος αυτή, θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε αυτό που πραγματικά σας κάνει να νοιώθετε δημιουργικοί και σας δίνει ικανοποίηση.

Παράλληλα το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, από την ημέρα του Σαββάτου, σηματοδοτεί έναν καινούργιο κύκλο, ο οποίος ανανεώνει σημαντικά την καθημερινότητά σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κινηθείτε πιο δυναμικά, πιο άμεσα, και περισσότερο αποτελεσματικά σε ότι θέλετε ή και ότι σχεδιάζετε.

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας το διάστημα αυτό, μία και θα έχετε την τάση να γίνεστε πιο απότομοι πιο εριστικοί και περισσότερο προκλητικοί η αυστηροί με τους γύρω σας,και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στο περιβάλλον που κινείστε.